Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης επί της Ομόνοιας Αραδίππου, τονίζοντας πως η ομάδα ανταποκρίθηκε σωστά παρά τις δυσκολίες, αλλά και στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Παράλληλα, σχολίασε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας υπό τις οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή, επισημαίνοντας τη βελτίωση τόσο σε επίπεδο πλάνου όσο και απόδοσης παικτών, ενώ σχολίασε και την παρουσία του Κβίντα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με τον χρόνο θα εγκλιματιστεί πλήρως.
Οι δηλώσεις του:
Για τη νίκη επί της Ομόνοιας Αραδίππου: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι και δύσκολο καθώς ακολουθούσε το παιχνίδι Κυπέλλου και κόντρα σε έναν αντίπαλο που παρατάχθηκε πολύ διαφορετικός σε σχέση με το τελευταίο του παιχνίδι. Μέχρι το 65’ θα μπορούσαμε να καθαρίζαμε, δεν το κάναμε και χρειάστηκαν δύο επεμβάσεις του Κουν στο τέλος για να πάρουμε το ζητούμενο»
Για τη δύσκολη συνέχεια: «Είναι δύσκολο το πρόγραμμα για όλους μέχρι το τέλος. Βλέπεις πως θα πάρεις βαθμούς από τα δικά σου παιχνίδια. Όταν εναποθέτεις ελπίδες σε άλλους τότε οι πιθανότητες δεν είναι με τοι μέρος σου».
Με εξαίρεση το παιχνίδι με την Ομόνοια 29ης Μαίου ο Απόλλωνας ανταποκρίθηκε στα υπόλοιπα παιχνίδια: «Επί Σωφρόνη στον πάγκο, ο Απόλλωνας βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό, έχει αγωνιστικό πλάνο, έχει αρχή και τέλος, κάνει διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών σε κάθε παιχνίδι, στα πέντε από τα 7 παιχνίδια με τον Σωφρόνη δεν δεχόμαστε γκολ. Το παιχνίδι με την Ομόνοια 29ης Μαίου ήταν κακή παρένθεση αλλά πήγα αποδεκατισμένοι σε αυτό το ματς».
Για την συνέχεια: «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και θα πάμε με καλή ψυχολογία, τρομερή αυτοπεποίθηση».
Παίζουν μεταξύ τους σήμερα κάποιοι από τους αντιπάλους σας και δεν θα νικήσουν όλοι: «Υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα για όλους και για Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Ανόρθωση».
Για τον Κβίντα που έκανε ντεμπούτο: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, θέλει τον χρόνο του να εγκλιματιστεί. Πήρε και χρόνο στο τελευταίο παιχνίδι., Κρατάμε γενικότερα την καλή παρουσία πολλών ποδοσφαιριστών και ευελπιστούμε ότι και οι άλλοι δύο νεοφερμένοι Βόουτερ και Γιούσεφ να ενσωματωθούν πλήρως για να έχουμε επιλογές. Βλέπουμε παίκτες που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους με αποκορύφωμα τον Σαγκάλ που είναι ασύλληπτος στα τελευταία παιχνίδια».
Ποιοι διαγράφηκαν; «Σελεστίν, Ντρόζντεκ και Κολ».
Είναι ικανοποιημένη η τεχνική ηγεσία από την ενίσχυση; «Αυτούς ήθελε η τεχνική ηγεσία, αυτούς αποκτήσαμε. Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ειδικά στον Απόλλων ο Σωφρόνης έχει το μαγικό άγγιγμα για να μας οδηγήσει σε καλύτερες μέρες».
Θα πάρει χρήματα ο Απόλλων από την μεταγραφή Πίττα έτσι; «Υπάρχει ένα ποσοστό μεταπώλησης το οποίο συμφωνήσαμε με την ΑΪΚ όταν έγινε η μετεγγραφή».
Για τον κόσμο στο ΓΣΠ: «Θα έχουμε κόσμο και εννοείται ότι θα αντιδράσουμε εάν και εφόσον αλλάξει αυτό. Δεν έκαναν κάτι οι οπαδοί μας, τιμωρηθήκαμε για κάτι που κάναμε στην αρχή αλλά δεν υπάρχει κάτι εναντίον τους που να μην τους επιτρέψει να ταξιδέψουν στη Λευκωσία».
Πηγή: Goal News