Tuesday, May 20, 2025
Home » Τιμωρία για τη Σίτι… next season: Καθυστερεί περισσότερο η κατάληξη της υπόθεσης των 115 κατηγοριών

Τιμωρία για τη Σίτι… next season: Καθυστερεί περισσότερο η κατάληξη της υπόθεσης των 115 κατηγοριών

0 comments

Η Μάντσεστερ Σίτι, τα αφεντικά της, οι διοικούντες, ο κόσμος, ο Πεπ και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους με τις υποχρεώσεις τους και η αναμονή απλά γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Όσο κι αν άπαντες ευελπιστούσαν πως μέσα στη φετινή άνοιξη θα γνωρίζουν τι τους… ξημερώνει μετά τη δίκη για την υπόθεση των 115 κατηγοριών, τελικά θα πρέπει να μπει καλοκαίρι και να επηρεαστεί η επόμενη αγωνιστική περίοδος με όποιον τρόπο αποφασιστεί πως θα τιμωρηθεί το κλαμπ.

Οτιδήποτε πρόκειται να σημειωθεί, θα γίνει από το φινάλε της σεζόν και μετά.

Όπως τονίζει το TalkSport, η διορία για την πιθανή αφαίρεση βαθμών έχει παρέλθει κι έτσι, σε περίπτωση που οι «πολίτες» αντιμετωπίσουν τέτοια ποινή, θα εφαρμοστεί από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00