Friday, June 13, 2025
Home » Ραφίνια: «Πάντα δούλευα σκληρά αλλά ο Φλικ με εκτόξευσε!»

Ραφίνια: «Πάντα δούλευα σκληρά αλλά ο Φλικ με εκτόξευσε!»

0 comments

Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής, πετυχημένης σεζόν για την Μπαρτσελόνα, είναι αναμφίβολα ο Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, κάτι που αποτυπώνεται και από τα 34 γκολ και τις 25 ασίστ που έγραψε σε σύνολο 57 αγώνων.

Ο 28χρονος, μεταξύ των φαβορί και για τη «Χρυσή Μπάλα» μίλησε στη Mundo Deportivo για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, δίνοντας βάση στη σημασία της έλευσης του Χάνσι Φλικ, η οποία τον «εκτόξευσε».

«Πάντοτε δούλευα σκληρά, αλλά ο ερχομός του Φλικ με ”εκτόξευσε”. Μου έδειξε τεράστια εμπιστοσύνη και με έκανε να νιώσω σημαντικός, κάτι που δεν ίσχυε. Πριν έρθει έβλεπα τον εαυτό μου περισσότερο εκτός παρά εντός ομάδος», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε μιλώντας για τον ανταγωνισμό που ίσως έρθει με την έλευση παικτών στη θέση που αγωνίζεται: «Δεν με ενδιαφέρει. Δεδομένης της φετινής μου παρουσίας θα μπορούσα να πω ότι είμαι αναντικατάστατος, αλλά δεν είναι έτσι. Όποιος έρθει θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο από εμένα. Αυτό που έχει σημασία είναι όσοι έρθουν να δουλέψουν και να βοηθήσουν την ομάδα».

Σχετικά με την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του, ο Ραφίνια εξήγησε πως ο ίδιος και ο σύλλογος αποφάσισαν πως ένας ακόμη χρόνος είναι εντάξει, ενώ ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε πως θα ήθελε να μείνει στους «μπλαουγκράνα» όσο περισσότερο μπορεί και αντέχει.

Αυτό το άρθρο αναδημοσιεύεται από το : Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00