Sunday, March 23, 2025
Home » ΠΑΟΚ: Με Πένια και πολλά προβλήματα η αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Με Πένια και πολλά προβλήματα η αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη

0 comments

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Κλ. Βικελίδης για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (19/1) με πολλά προβλήματα. Πρώτα από όλα ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί χωρίς τον προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του για ένα ακόμα παιχνίδι, χωρίς τον αρχηγό του Άντριγια Ζίβκοβιτς, χωρίς τους δυο κεντρικους αμυντικούς Ντέγιαν Λόβρεν και Ομάρ Κόλι αλλά και χωρίς τον Τόμας Μουργκ που έχειο προσβληθεί από ίωση.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε με μια απογευματινή προπόνηση μετά την οποία ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Άρη, στην οποία μετά από καιρό υπάρχουν τέσσερις κεντρικοί χαφ, αφού για πρώτη φορά μπήκε και ο Σέρχιο Πένια.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Παβλένκα, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Όττο, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Πένια, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00