Wednesday, May 14, 2025
Home » Ομόνοια: Tρεις «τελικοί» με ίδιο αντίπαλο σε 16 ημέρες!

Ομόνοια: Tρεις «τελικοί» με ίδιο αντίπαλο σε 16 ημέρες!

0 comments

Σε διάστημα 16 ημερών, από τις 22 Απριλίου έως και τις 7 Μαΐου, η Ομόνοια θα δώσει τρεις «τελικούς» με τον ίδιο αντίπαλο, την ΑΕΚ. Τρεις αγώνες, ένας για το πρωτάθλημα (22 Απριλίου) και δύο για τηνημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola (30 Απριλίου και 7 Μαΐου), που θα καθορίσουν τους στόχους της στις δύο διοργανώσεις. Αρχικά για το πρωτάθλημα και τη διεκδίκηση της 3ης θέσης, καθώς σήμερα είναι στο -4 από την ΑΕΚ, την οποία θα αντιμετωπίσει την Τρίτη του Πάσχα στο ΑΕΚ Αρένα.

Θα θελήσει με νίκη να μειώσει στον ένα βαθμό και στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές να ανατρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα, παρόλο που δεν θα εξαρτάται από την ίδια. Σε διαφορετική περίπτωση, είτε με ήττα είτε και με ισοπαλία, θα μειωθούν ή και θα εξανεμιστούν οι πιθανότητες. Ακολούθως για το κύπελλο, πρώτα στο ΓΣΠ θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα και στη συνέχεια ο επαναληπτικός στην έδρα της αντιπάλου της, που θα κρίνει την παρουσία της για τέταρτη διαδοχική σεζόν στον τελικό και κατ’ επέκταση διεκδίκηση και επιστροφή στις κατακτήσεις κυπέλλου. Στα τρία έως τώρα ματς πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ, η Ομόνοια είναι αήττητη δύο νίκες (στην α’ φάση) και μια ισοπαλία (στα πλέι οφ).

Ο Ανδρέας Δημητρίου, αναφερόμενος στα ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ, αφού τόνισε πως η Ομόνοια βρίσκεται για 41η φορά στα ημιτελικά, «επίτευγμα που δείχνει και το εκτόπισμα της ομάδας», σχολίασε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, με καλό ρόστερ και προπονητή. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να περάσουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Οι πράσινοι, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τους πιο πάνω στόχους, θα πρέπει να ανεβάσουν κατά πολύ την απόδοσή τους. Να παίξουν πιο αποφασιστικά και όχι με συντηρητική τακτική, όπως έκαναν για μεγάλο διάστημα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ιδιαίτερα στο ματς πρωταθλήματος που έπεται, καθώς στις διπλές αναμετρήσεις για το κύπελλο η σκοπιμότητα πολλές φορές είναι αναγκαία.

Οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν και σήμερα και από αύριο θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά για τον «τελικό» πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Ο Χαμάς, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, θα δηλώσει «παρών» και θα μείνει εκτός στον επόμενο αγώνα με την Πάφος FC.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00