Wednesday, May 21, 2025
Home » Ομόνοια: Σεμέδο – Λοΐζου δύο μήνες μετά

Ομόνοια: Σεμέδο – Λοΐζου δύο μήνες μετά

0 comments

Τα φώτα για άλλη μια φορά έπεσαν στον Φαμπιάνο! Απόλυτα δικαιολογημένα, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος με τις επεμβάσεις του οδήγησε την Ομόνοια στην επιτυχία επί του Άρη. Απέκρουσε πέναλτι, ενώ όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών», άναψε κόκκινο στους αντιπάλους για δεύτερο γκολ. Σπουδαίος τερματοφύλακας ο Φαμπιάνο, που φροντίζει συχνά να επιβεβαιώνει τη μεγάλη κλάση του.

Την ίδια ώρα, όμως, δεν περνά απαρατήρητη η παρουσία του Λοΐζου, που πέτυχε ένα όμορφο γκολ και μοίρασε εξαιρετική ασίστ στον Σεμέδο. Οι δυο τους είδαν δίχτυα μετά από δυο μήνες και οδήγησαν την Ομόνοια στην επιτυχία. Αξιοσημείωτο ότι, την προηγούμενη φορά που σκόραραν, στις 7 Φεβρουαρίου, ήταν στο ίδιο παιχνίδι. Τότε με αντίπαλο την Ομόνοια 29Μ εκτός έδρας, με την Ομόνοια να φεύγει νικήτρια με 3-2.

Οι δύο ακραίοι επιθετικοί, από τους οποίους περιμένει πολύ περισσότερα ο Αναστασίου στη συνέχεια στο σκοράρισμα, έφθασαν τα τέσσερα και τρία γκολ αντίστοιχα. Ιδιαίτερα ο Σεμέδο, δέχθηκε έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα περνώντας ντεφορμάρισμα. Στην Ομόνοια θέλουν να πιστεύουν ότι το προχθεσινό γκολ θα τον βοηθήσει να βρει ρυθμό και αυτοπεποίθηση.

Ζητούμενο, πλέον, για την Ομόνοια είναι βρει σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα. Να πάψει να είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Το πείσμα που έβγαλε απέναντι στον Άρη, αλλά και στην προηγούμενη νίκη επί της Πάφος FC, επιβάλλεται σε κάθε παιχνίδι. Οι πράσινοι, έκαναν αποθεραπεία χθες, πήραν ρεπό για σήμερα και από αύριο θα πατήσουν γκάζι για το «αιώνιο» ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής.

Θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, αφού μόνο έτσι θα μπορέσουν να κυνηγήσουν με αξιώσεις την 3η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η εμφάνιση και η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν. Εφόσον δεν προκύψει απρόοπτο, θα πάνε κομπλέ, αλλά χωρίς τον Αναστασίου μετά την αποβολή του στο ματς με τον Άρη.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00