Με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ο Απόλλωνετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Πάφος FC στα ημιτελικά θεσμού, σε ένα ζευγάρι που ξυπνά έντονες αναμνήσεις από την περσινή σεζόν, όταν οι δύο ομάδες διασταύρωσαν ξανά τα ξίφη τους στην ίδια φάση, με τους γαλάζιους της Λεμεσού τότε να γνωρίζουν τον αποκλεισμό.
Αυτή τη φορά, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έχει την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς, ωστόσο θα πρέπει να το κάνει χωρίς έναν εκ των βασικών της επιλογών στην άμυνα. Ο Γιόζεφ Κβίντα δεν θα είναι διαθέσιμος για κανένα από τα δύο ματς, λόγω ρήτρας που είχε συμφωνηθεί κατά τη μετεγγραφή του από την Πάφος FC στον Απόλλωνα τον περασμένο Ιανουάριο.
Συγκεκριμένα, η συμφωνία προνοεί πως ο Τσέχος στόπερ δεν μπορεί να αγωνιστεί απέναντι στην πρώην του ομάδα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η απουσία του χαρακτηρίζεται ως σημαντικό πλήγμα για τον Απόλλωνα, όμως τώρα ο Αυγουστή καλείται να βρει εναλλακτικές λύσεις για να καλύψει το κενό του.
Πηγή: Goal News