Sunday, May 25, 2025
Home » Απόλλων: Με βλέμμα στον τελικό και πληγή στην άμυνα

Απόλλων: Με βλέμμα στον τελικό και πληγή στην άμυνα

0 comments

Δύο εβδομάδες απομένουν για το πρώτο από τα δύο ραντεβού του Απόλλωνα με την Πάφος FC, με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Coca-Cola. Το ζευγάρι φέρνει στο προσκήνιο μνήμες περσινές – όχι ευχάριστες για τους γαλάζιους της Λεμεσού, οι οποίοι είχαν τότε αποκλειστεί, στο ίδιο ακριβώς σημείο της διοργάνωσης.

Φέτος, με τον Σωφρόνη Αυγουστή στο τιμόνι και με εμφανή πρόοδο στη συνολική λειτουργία, ο Απόλλων ετοιμάζεται να επιστρέψει πιο έτοιμος και αποφασιστικός. Όμως, το πλάνο για την υπέρβαση αρχίζει με αναγκαστικό «κόψιμο»: ο Γιόζεφ Κβίντα δεν θα μπορεί να δώσει το παρών. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός, αποκτηθείς από την Πάφος FC τον Ιανουάριο, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην τέως του ομάδα, βάσει σχετικής ρήτρας στη συμφωνία.Η απουσία του, σε μια φάση που κάθε λεπτομέρεια μετρά, συνιστά απώλεια ουσίας και προσωπικότητας στο κέντρο της άμυνας.

«Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν τίθεται υπό συζήτηση», σχολίασε μετά την κλήρωση ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Σωκράτης Έλληνας. «Οφείλουμε να προκριθούμε. Καμία δικαιολογία». Το πρώτο ματς ορίστηκε για τις 30 Απριλίου και η ρεβάνς για τις 7 Μαΐου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00