Μέλι έσταξε ο Γκιόργκι Κβιλιτάια για τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ. Μιλώντας στην εκπομπή Kick Off με την Άντρεα Καφά o Γεωργιανός επιθετικός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ.
«Ο λόγος που σέβομαι και εκτιμώ τόσο πολύ τον Πρόδρομο Πετρίδη είναι γιατί παρά τα όποια προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει, ο πρώτος στόχος του είναι να πετύχει πράγματα με τον ΑΠΟΕΛ όχι να πάρει λεφτά από μετεγγραφές. Εστιάζει περισσότερο στον τίτλο παρά να πάρει κάποια χρήματα για αυτό ήθελα να πετύχω πράγματα μαζί του», ήταν η σχετική τοποθέτηση, με τον Πρόδρομο Πετρίδη να ανταποδίδει τη φιλοφρόνηση.
«Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος Κβίλι. Η αφοσίωση και η δέσμευση στον στόχο είναι πάντα βασικός παράγοντας επιτυχίας», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόδρομος Πετρίδης.
Πηγή: Goal News