Σε μια άκρως συγκινητική κίνηση προέβη η γνωστή ΑΕΚτζήδικη παρέα του «Tuesdays Millions». Προχθές βράδυ πήρε το τρόπαιο του κυπέλλου στον τάφο του Νικόλα Θεοδότου, γιού του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργου, ο οποίος ήταν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας της Λάρνακας και «έφυγε» σε ηλικία 14 ετών.
Η ανάρτηση του Κλήμη Αλεξάνδρου:
Ένα διαφορετικό «Tuesday Millions» έλαβε χώρα χθες το βράδυ, παρέα με πολύ καλούς φίλους.
Καλεσμένος….στο τραπέζι μας ήταν το βαρύτιμο τρόπαιο που κατέκτησαν οι ποδοσφαιριστές μας – η ομάδα μας – το Κύπελλο Κύπρου. Ήταν, θα λέγαμε, το τιμώμενο «πρόσωπο» της βραδιάς, ανάμεσα σε αδερφικούς φίλους.
Στο τέλος του δείπνου, δεν είχαμε άλλη επιλογή: φύγαμε από το μαγαζί και πήγαμε κατευθείαν να πάρουμε το τρόπαιο για να το δει ο Νικόλας μας. Είμαστε σίγουροι πως το χάρηκε – και χθες το βράδυ, και το Σάββατο το βράδυ – από εκεί ψηλά που μας βλέπει.🙏🙏🙏💚💛💚💛
Αυτό το άρθρο αναδημοσιεύεται από το : Goal News