Οι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν ήταν συνεπείς στο σαββατιάτικο ραντεβού στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Όχι μόνο δεν παρατάχθηκαν «υποψιασμένοι» για τον ψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, αλλά πριν καλά – καλά καταλάβουν τι γίνεται, ήταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά.
Πάλι καλά για τους «ταξίαρχους», οι οποίοι με αντεπίθεση διαρκείας κατέφεραν να ισοφαρίσουν κι επέστρεψαν στη βάση τους με ένα βαθμό. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι είχε παράπονα από τους παίκτες του επειδή δεν επέδειξαν την απαιτούμενη προσοχή στις στατικές φάσεις και δέχθηκαν δύο τέρματα, ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις φάσεις που δημιούργησαν.
Η απώλεια βαθμών κόντρα στους ερυθρόλευκους ήταν μόλις η δεύτερη με «μικρομεσαίο» αντίπαλο (είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Καρμιώτισσα), αλλά ο προβληματισμός «ζωντάνεψε». Ιδιαίτερα αν προσμετρηθεί ότι ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ στο «Αλφαμέγα». Στη συνέχεια είναι προγραμματισμένα τα ματς με αντιπάλους την Ανόρθωση, την ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ.
Πηγή: Goal News