Wednesday, July 16, 2025
Home » Στην Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ η εγκυρότητα της υποψηφιότητας Χαννίδη

Στην Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ η εγκυρότητα της υποψηφιότητας Χαννίδη

0 comments

Θέμα Χαννίδη ετοιμάζονται να εγείρουν στελέχη της ΕΔΕΚ ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος – Αμφισβητούν την εγκυρότητα της υποψηφιότηταςτου

Με την προσοχή όλων στην ΕΔΕΚ να είναι στραμμένη στην επόμενη μέρα, στη μετά Σιζόπουλουεποχή,οι διεργασίες συνεχίζονται για τη νέα ηγετική πυραμίδα του κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και μετά την απόφαση των Σολομωνίδη, Χαννίδη και Μυριάνθους για απόσυρση των υποψηφιοτήτων τους για την Προεδρία,οι «φωνές» στην ΕΔΕΚ ακόμα δεν έχουν σιγήσει.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο, φαίνεται να βρίσκεται ο Μάριος Χαννίδης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, ο οποίος διεκδικεί θέση αναπληρωτή προέδρου στο κόμμα.

Όπως πληροφορείται ηCyprus Times, μερίδα στελεχών ετοιμάζεται να θέσει θέμα για την εγκυρότητα της υποψηφιότητας του για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, που συνέρχεται εντός της επόμενης εβδομάδος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα συγκεκριμένα στελέχη εκτιμούν ότι ο κύριος Χαννίδης, δεν δικαιούται να διεκδικήσει θέση αναπληρωτή προέδρου καθώς δεν έχει συμπληρώσει πέντε χρόνια στην ΕΔΕΚ, όπως προνοεί το καταστατικό του κόμματος, αφού επισήμως εγγράφηκε το 2021, μαζί με άλλα μέλη.

Ως εκ τούτου, εξελίξεις πρέπει να αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Katastatiko Edek

Αυτό το άρθρο αναδημοσιεύεται από το : Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More