Saturday, July 19, 2025
Home » Μάριος Χαννίδης: Καταγγέλλει μεθοδεύσεις και στοχευμένη απαξίωση

Μάριος Χαννίδης: Καταγγέλλει μεθοδεύσεις και στοχευμένη απαξίωση

0 comments

Τη λύπη του για δημοσιεύματα και πληροφορίες που, όπως αναφέρει, επιχειρούν να αμφισβητήσουν την εγκυρότητα της υποψηφιότητάς του για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου της ΕΔΕΚ, εξέφρασε σε δήλωσή του ο Μάριος Χαννίδης, απορρίπτοντας ως αβάσιμες τις σχετικές αναφορές.

Αυτούσια η δήλωση του Μάριου Χαννίδη

Με λύπη παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα και «πληροφορίες» που προσπαθούν να αμφισβητήσουν την εγκυρότητα της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου της ΕΔΕΚ.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος:

1.Η επανένταξη μου στο Κίνημα έγινε στις 30 Απριλίου 2020, κατόπιν εισηγήσεως του Προέδρου της ΕΔΕΚ, κ. Μαρίνου Σιζόπουλου, και εντάχθηκα εκ νέου ενεργά στις γραμμές του Κινήματος, με πλήρη σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του.

2.Η πρόσφατη υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της ΕΔΕΚ είχε τεθεί ενώπιον της Επιτροπής Διαπιστευτηρίων, η οποία, υπό την προεδρία του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, διαπίστωσε ότι πληρώ όλες τις καταστατικές προϋποθέσεις. Το ίδιο ισχύει και για την παρούσα μου υποψηφιότητα για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου.

Κατά συνέπεια, οι αναφορές περί μη συμμόρφωσης με το Καταστατικό δεν είναι μόνο παντελώς αβάσιμες, αλλά εγείρουν σοβαρά ερωτήματα ως προς τα κίνητρα εκείνων που τις προβάλλουν ή τις αναπαράγουν.

Ο πολιτικός διάλογος δεν μπορεί και δεν πρέπει να διολισθαίνει σε φθηνές μεθοδεύσεις και προσωπικές στοχεύσεις. Οι εσωκομματικές διαδικασίες απαιτούν διαφάνεια, σοβαρότητα και αμοιβαίο σεβασμό. Η σκόπιμη διασπορά ανακριβειών, με στόχο την προσωπική μου απαξίωση, δεν με πτοεί – αντιθέτως, ενισχύει τη δέσμευσή μου να συμβάλω θετικά, με λόγο, ήθος και έργο, στην ενότητα και προοπτική της ΕΔΕΚ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Hide picture