Monday, February 10, 2025
Home » Μεθυσμένος επιτέθηκε σε προσωπικό νοσοκομείου και προκάλεσε ζημιές

Μεθυσμένος επιτέθηκε σε προσωπικό νοσοκομείου και προκάλεσε ζημιές

0 comments

Ένας 21χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, το βράδυ του Σαββάτου ελήφθη πληροφορία για άτομο που προκαλούσε ζημιές στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Αμέσως, μέλη της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν στο Νοσοκομείο, όπου διαπίστωσαν ότι ο εμπλεκόμενος ήταν 21χρονος. Με τη βοήθεια του προσωπικού του νοσοκομείου, τα μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς κατάφεραν να τον περιορίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο νεαρός συνελήφθη για τα αδικήματα της μέθης, πρόκλησης ανησυχίας, δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος φέρεται να επιτέθηκε στο προσωπικό του νοσοκομείου και να προκάλεσε ζημιές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές του νοσηλευτηρίου, η αξία των οποίων παραμένει άγνωστη.

Η υπόθεση εξετάζεται από την Αστυνομία Πόλης Χρυσοχούς.

KYΠΕ

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00