Friday, May 23, 2025
Home » Αντιδήμαρχος Πάφου: Τάξη στην αναρχία που επικρατούσε στη Βιοτεχνική Περιοχή

Αντιδήμαρχος Πάφου: Τάξη στην αναρχία που επικρατούσε στη Βιοτεχνική Περιοχή

0 comments

Επίσκεψη στη Βιοτεχνική Περιοχή του Δήμου Πάφου πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Πάφου, Άγγελος Ονησιφόρου, με στόχο να προωθηθούν μέτρα που θα επιβάλουν μια τάξη στην εικόνα της περιοχής, η οποία, για ακόμη μια φορά, είχε γεμίσει με εγκαταλελειμμένα οχήματα επί της οδού και στα πεζοδρόμια.

Ξεκινήσαμε άμεσα καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων και του πρασίνου, ενώ έγινε και καθαριότητα στα πεζοδρόμια, τόνισε ο κ. Ονησιφόρου, χαρακτηρίζοντας τεράστιο το έργο που πρέπει να γίνει το οποίο απαιτεί συνέχεια και συνέπεια.

Γι’ αυτό και οι εργασίες θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, ώστε η Βιοτεχνική Περιοχή να αποκτήσει την εικόνα που της αξίζει, επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Πάφου. Εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του προς τους επιχειρηματίες της περιοχής για την συνεργασία και κατανόηση που επιδεικνύουν προς τον Δήμο Πάφου, τόνισε, μέσα από την οποία η δημοτική αρχή θα καταφέρει ουσιαστικές αλλαγές και συνολική αναβάθμιση την περιοχής.

Αυτό το άρθρο αναδημοσιεύεται από το : Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00