Στο γραφείο του στη Βουλή συνάντησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς την υποψήφια για τηνΠροεδρία της Δημοκρατίας. Όπως είπε ο Αλέξης Χαρίτσης στη δήλωση του, «η υποψηφιότητα της Λούκα Κατσέλη εκπέμπει ένα σαφές σήμα αντίστασης στην αλαζονεία της Δεξιάς. Με προοδευτικά κοινωνικά χαρακτηριστικά, διεθνή εμπειρία και υπερκομματική εμβέλεια. Και για αυτό έχει την πλήρη στήριξη της Νέας Αριστεράς»
Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Χαρίτση
«Είχα σήμερα τη χαρά να συναντηθώ και να συζητήσω με την κ. Λούκα Κατσέλη.
»Σε μια εποχή που οι ιδέες της συντήρησης ηγεμονεύουν και οι ακροδεξιές δυνάμεις επελαύνουν, είναι αναγκαίο να υπάρχει ηχηρή απάντηση για την προάσπιση της δημοκρατίας, των θεσμών και των δικαιωμάτων.
Η ιστορική στήλη του Βήματος στο inbox σου
Γίνε μέλος του καθημερινού newsletter που αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν στο πολιτικό παρασκήνιο και απόκτησε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο. ΕΓΓΡΑΦΗ
»Η υποψηφιότητα της Λούκα Κατσέλη εκπέμπει ένα σαφές σήμα αντίστασης στην αλαζονεία της Δεξιάς. Με προοδευτικά κοινωνικά χαρακτηριστικά, διεθνή εμπειρία και υπερκομματική εμβέλεια. Και για αυτό έχει την πλήρη στήριξη της Νέας Αριστεράς».
Πηγή: To Vima