Wednesday, April 30, 2025
Home » Τέμπη: Γνήσια τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας – Τι αναφέρει η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.

Τέμπη: Γνήσια τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας – Τι αναφέρει η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.

0 comments

Γνήσια ήταν τα τρία βίντεο που παραδόθηκαν με καθυστέρηση δύο ετών στη δικαιοσύνη και απεικονίζουν την εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με το Intercity στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Πρόκειται για τα τρία βίντεο από την κάμερα 03 που παραδόθηκαν από την εταιρεία INTERSTAR, στις 5 Φεβρουαρίου 2025 και αφορούν την εμπορική αμαξοστοιχία, λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση με την επιβατική, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, στις 28 Φεβρουαρίου του 2023.

Σύμφωνα με την έκθεση της εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης της ΕΛ.ΑΣ., τα βίντεο αυτά είναι γνήσια και ως εκ τούτου θεωρούνται κρίσιμα στοιχεία για το ανακριτικό έργο, καθώς υπάρχουν μεγάλα ερωτήματα για το τι κουβαλούσε το εμπορικό τρένο, αφού μετά τη σύγκρουση σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη.

Από την πραγματογνωμοσύνη προκύπτει ότι τα βίντεο είναι γνήσια και δεν εικονίζουν να φέρει το εμπορικό τρένο κάτι ύποπτο.

Αναλυτικά η έκθεση

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00