Sunday, February 16, 2025
Home » Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη, Τασούλα, ΣΥΡΙΖΑ: Χρειαζόμαστε Πρόεδρο όλων των Ελλήνων

Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη, Τασούλα, ΣΥΡΙΖΑ: Χρειαζόμαστε Πρόεδρο όλων των Ελλήνων

0 comments

«Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα έπρεπε να είναι ευκαιρία ανάδειξης αυτών που μας ενώνουν και μας κάνουν υπερήφανους» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως αντ’ αυτού έχει επιλέξει «να τη μετατρέψει σε άλλο ένα παράδειγμα μικροκομματικής, παλαιοκομματικής αντίληψης που υποβαθμίζει το θεσμό».

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο γεγονός πως «ο εκλεκτός του, ο απελθών Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, μέχρι πρότινος και βουλευτής Ιωαννίνων, φεύγοντας από την Βουλή υπέγραψε 160.000 ευρώ χορηγία στη Μητρόπολη Ιωαννίνων για ένα τοπικό γηροκομείο και δέσμευσε και 815.000 ευρώ για την κατασκευή ενός στρατιωτικού ιστορικού Μουσείου της Κόνιτσας».

«Αντί μετά την αποκάλυψη – που έγινε από το ΠαΣοΚ – να έχει τουλάχιστον το φιλότιμο να αποσυρθεί από την προεδρική εκλογή, απάντησε κουτοπόνηρα: «πήρα την απόφαση τώρα που δεν είμαι πια βουλευτής Ιωαννίνων». Και δεν ντρέπεται!» συμπλήρωσε σχετικά ο Στ. Κασσελάκης.

Ο ομογενής πολιτικός υποστήριξε ακόμη πως «το γεγονός ότι ο Κ. Μητσοτάκης που τον επέλεξε κάνει πως δεν ακούει και δεν βλέπει, δεν εκπλήσσει κανέναν» και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για το ότι «με δημόσιες δηλώσεις στελεχών του κάνει πλάτες στον κ. Τασούλα, στη λογική ‘δεν τρέχει τίποτα’».

Όλο το παρασκήνιο της πολιτικής στο inbox σου

Η ιστορική στήλη του Βήματος στο inbox σου

Γίνε μέλος του καθημερινού newsletter που αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν στο πολιτικό παρασκήνιο και απόκτησε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο. ΕΓΓΡΑΦΗ

«Προσωπικά, έχοντας ζήσει και δει πολλά τον τελευταίο χρόνο, δεν εκπλήσσομαι» κατάθεσε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας.

Προέτρεψε τέλος τον πρωθυπουργό «να αναλογιστεί τι μήνυμα στέλνει με μια παλαιοκομματική επιλογή και να διορθώσει το λάθος του», καθώς «χρειαζόμαστε πρόεδρο όλων των Ελλήνων και όχι μόνο των Ιωαννίνων».

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00