Ζευγάρι φιλήθηκε στον δρόμο και δέχθηκε πρόστιμο γιατί δεν τηρούσε τις αποστάσεις! (βίντεο)

Sharing is caring!

Ζευγάρι φιλήθηκε στον δρόμο και δέχθηκε πρόστιμο γιατί δεν τηρούσε τις αποστάσεις! (βίντεο)

Ζευγάρι φιλήθηκε στον δρόμο και δέχθηκε πρόστιμο γιατί δεν τηρούσε τις αποστάσεις!

 

Ένα ζευγάρι στην Ιταλία φιλήθηκε δημόσια και καλείται να πληρώσει 400 ευρώ πρόστιμο γιατί… παραβίασε τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. 

Συγκεκριμένα, το γεγονός συνέβη στο Μιλάνο, όπου το ζευγάρι, ένας Ιταλός και μια γυναίκα από την Πολωνία, φιλήθηκαν στο δρόμο αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τέσσερις αστυνομικούς που τους έκοψαν πρόστιμο 400 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Το θέμα πήρε διαστάσεις μετά την καταγγελία του ζευγαριού ότι οι αστυνομικοί έδειξαν υπερβολικό ζήλο αν και τους ενημέρωσαν ότι είναι αρραβωνιασμένοι επί δυόμισι χρόνια.

Οι Ιταλοί αστυνομικοί ζήτησαν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, πχ κοινή διεύθυνση. Ο άνδρας και οι γυναίκα έχουν επισήμως διαφορετικούς τόπους κατοικίας. Έδειξαν στους αστυνομικούς φωτογραφίες από τον αρραβώνα τους και άλλα στιγμιότυπα, που είχαν στα κινητά τους, αλλά εκείνοι δεν πείστηκαν.

Τα πράγματα περιπλέχθηκαν καθώς η γυναίκα από την Πολωνία δεν μιλά ιταλικά, μόνο αγγλικά. Οι αστυνομικοί τους επέβαλαν πρόστιμο γιατί δεν τήρησαν απόσταση ενός μέτρου εφόσον δεν φορούσαν μάσκα και δεν είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

ΠΗΓΗ:megatv.com

 

 

 

 

 

 

Related posts