ΒΙΝΤΕΟ: Σοβαρά επεισόδια έξω από το Συγκρότημα «ΔΙΑΣ». Έβαλαν φωτιά… σπάνε αυτοκίνητα (pics)

Sharing is caring!

Επεισόδια ντροπής έξω από το συγκρότημα του Οργανισμού «ΔΙΑΣ» όπου στεγάζεται και η τηλεόραση του Σίγμα – Έβαλαν φωτιά στην είσοδο – Πέταξαν πέτρες και έκαναν ζημιές σε αυτοκίνητα – Δείτε Εικόνες

Έξω από το συγκρότημα του ΔΙΑ το διαμαρτυρόμενο πλήθος, που πραγματοποιεί από το απόγευμα εκδήλωση κατά των μέτρων και της εφαρμογής του SafePass.

Πορεία των διαμαρτυρόμενων που βρισκόταν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, κατέληξε έξω από το συγκρότημα.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έβαλαν φωτιά στην είσοδο του κτιρίου, πέταξαν πέτρες και έκαναν ζημιές σε αυτοκίνητα του προσωπικού.

Το εξαγριωμένο πλήθος μπήκε και στο εσωτερικό του κτιρίου προκαλώνας ζημιές.

«Αυτή την ώρα το συγκρότημα δέχεται επίθεση» είπε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων απευθύνοντας έκκληση προς την Αστυνομία να παρέμβη. «Βάζουν φωτιές, σπάνε τα αυτοκινήτα μας».

Το κανάλι αναγκάστηκε να διακόψει το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.

Δείτε Εικόνες: 

Ο δημοσιογράφος Νέστορας Βασιλείου, που παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, βγήκε έξω στο προαύλιο του κτιρίου και μέσω βίντεο μεταδίδει ότι οι ζημιές είναι μεγάλες. «Τα έκαψαν όλα, μας έσπασαν τα αυτοκίνητα, τα διάλυσαν όλα… αυτή είναι η κατάσταση αυτή την ώρα. Καίγονται αυτοκίνητα, καίγεται η πύλη, εν γίνεται» λέει.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Για την ώρα η Αστυνομία δεν δίδει πληροφόρηση για συλλήψεις. 

ΠΗΓΗ: cyprustimes.com

Related posts