Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στο Πουρνάρα-Εικόνες αγριότητας

Sharing is caring!

Βίντεο ντοκουμέντο, από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πουρνάρα, το βράδυ της Δευτέρας, έδωσε στη δημοσιότητα το Pournara Refugee.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, που αναρτήθηκε στο Twitter, ομάδα ατόμων τρέχει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ ακούγονται και αρκετές φωνές και κραυγές. Υπενθυμίζεται ότι Τα επεισόδια ξέσπασαν γύρω στις 11.15μ.μ. της 11ης Ιανουαρίου, όταν δύο ομάδες προσώπων που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας, συνεπλάκησαν μεταξύ τους.


Για την καταστολή των επεισοδίων, επενέβησαν αστυνομικοί μέλη της ασφάλειας του Κέντρου, καθώς και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας και της ΜΜΑΔ.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά 35 άτομα, από τα οποία 20 μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.
Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον οκτώ προσώπων, εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Χθες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση.
REPORTER

Related posts