ΒΙΝΤΕΟ: Από το Προεδρικό στους δρόμους της Λευκωσίας με φωνές και συνθήματα… «Όχι στη μάσκα και στην υποταγή» (pics)

Sharing is caring!

Έξω από το Προεδρικό δεκάδες πολίτες – Διαμαρτύρονται για τα διατάγματα, τη χρήση μάσκας, τον εμβολιασμό και όλα τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού – Αρκετοί χωρίς μάσκες και αποστάσεις – Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο -Δείτε τις φωτογραφίες

Άλλη μία εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο από μερίδα πολιτών οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κυβέρνηση για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα οι πολίτες με συνθήματα και πλακάτ διαμαρτύρονται ενάντια στα διατάγματα τα οποία χαρακτηρίζουν ως «δικτατορικά» ενώ την δυσαρέσκεια τους εκφράζουν και για τη χρήση προστατευτικής μάσκας αλλά και του εμβολιασμού κατά του ιού.

Στο σημείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι αρκετοί από τους διαμαρτυρόμενους δεν φοράνε μάσκες ενώ ούτε αποστάσεις υπάρχουν ανάμεσά τους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Όπως φαίνεται και στα πιο κάτω βίντεο που αναρτήθηκαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία κάνουν πορεία στους δρόμους της Λευκωσίας φωνάζοντας συνθήματα, τόσο για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, όσο και για τη διαφθορά.

«Όχι στη μάσκα και στην υποταγή» και «Όχι στη μάσκα στα σχολεία» φωνάζουν μεταξύ άλλων οι διαμαρτυρόμενοι.

Δείτε βίντεο – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: cyprustimes.com

Related posts