Τζόνι Ντεπ: Έχασε τη δικαστική μάχη με τη Sun που είχε γράψει ότι χτυπούσε την Άμπερ Χερντ

Sharing is caring!

000_8UD92G

Μεγάλη απογοήτευση για τον χολιγουντιανό σταρ που είχε μηνύσει τη βρετανική εφημερίδα και την εταιρεία που την εκδίδει, ζητώντας αποζημίωση για το «πλήγμα» που υπέστη η καριέρα του

Μεγάλη απογοήτευση για τον Τζόνι Ντεπ καθώς έχασε τη δικαστική μάχη με την βρετανική εφημερίδα Sun, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Χολιγουντιανός σταρ είχε μηνύσει τη βρετανική εφημερίδα κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμηση, εξαιτίας δημοσιεύματος στο οποίο αναφερόταν ότι είχε χτυπήσει την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Το δικαστήριο του Λονδίνου όπου εκδικάστηκε η υπόθεση απέρριψε το αίτημα του σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής για αποζημίωση λόγω ζημιάς που προκλήθηκε στην καριέρα του από τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, γράφοντας τον επίλογο σε μια από τις πιο πολύκροτες δίκης δυσφήμησης των τελευταίων ετών.

BREAKING NEWS: Johnny Depp loses libel case against The Sun

Ανακοινώνοντας την απόφασή του, ο δικαστής Νίκολ επισήμανε ότι η Sun και ο ομιλος στην οποία ανήκει «απέδειξαν ότι όσα ανέφεραν στο δημοσίευμά τους, όπως αντιλαμβάνομαι το νόημα των συγκεκριμένων λέξεων, ήταν ουσιαστικά αληθή».

«Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα έχοντας εξετάσει ενδελεχώς τα 14 περιστατικά στα οποία βασίστηκαν οι εναγόμενοι, καθώς και τα βασικά σημεία που ζήτησε ο ενάγων να λάβω υπόψη», συμπληρώνει ο δικαστής.

Η πολυαναμενόμενη απόφαση δημοσιεύτηκε online στις 12.00 (ώρα Ελλάδας) τρεις μήνες αφότου ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στο ανώτερο δικαστήριο του Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος σταρ είχε μηνύσει την εταιρεία News Group Newspapers (NGN), που εκδίδει τη Sun, και τον αρχισυντάκτη της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας, για ένα δημοσίευμα που τον χαρακτήριζε στον τίτλο «wife beater» (αυτός που δέρνει τη γυναίκα του).

Johnny Depp trial: Damning audio tapes revealed in court

Η υπερασπιστική γραμμή της εταιρείας News Group Newspapers βασίστηκε στο γεγονός ότι ο εν λόγω ισχυρισμός ήταν αληθής και ότι ο σταρ είχε όντως χτυπήσει την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, το διάστημα που ήταν παντρεμένοι.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε το άγριο lifestyle του ηθοποιού, η χρήση ναρκωτικών που έκανε και η γενικότερη στάση του απέναντι στις γυναίκες.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Related posts