Θεοχάρους: «Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για το γήπεδο στην Πάφο»

Sharing is caring!

Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για την έδρα της Πάφου σε περίπτωση που ξεκινήσουν τα έργα στο Στέλιος Κυριακίδης σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας Χάρη Θεοχάρους που μιλούσε στον ΣΠΟΡ ΦΜ.

Παράλληλα η θέση της Πάφου όσο αναφορά την διαιτησία είναι πως θέλει ξένους διαιτητες

Οι δηλώσεις του κ Θεοχάρους

Για το αίτημα πέντε ομάδων στην ΚΟΠ για σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης, μεταξύ των οποίων η Πάφος FC: «Θεωρούσαμε από πέρυσι ότι η κάθοδος των ξένων θα βοηθούσε την κατάσταση. Αυτό ζητάμε και τώρα. Είχαμε διαβεβαιώσεις ότι θα είχαμε ξένους διαιτητές σε κάποια παιχνίδια, παρότι εμείς θεωρούμε ότι χρειάζονται σε όλα. Θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ κι όχι να δυσκολέψουμε τα πράγματα στη διαιτησία, αλλά θέλουμε σίγουρα να αλλάξει η κατάσταση. Κάποιες υποσχέσεις δεν έχουν τηρηθεί. Πρέπει να προλάβουμε κάποια γεγονότα πριν να είναι πολύ αργά».
-Για την ανάλυση της φάσης με τον Πίριτς κι ότι δεν ήταν κόκκινη κάρτα: «Είναι αυτοί που στις 29 Απριλίου είχαν αποφανθεί πως η ίδια φάση ήταν κόκκινη κάρτα κατά της Πάφος FC. Άρχισε να πιστεύω ότι υποτιμάται η νοημοσύνη μας. Είναι άποψη του κ. Μάζιτς. Εμείς θεωρούμε ότι είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Είχαμε κι ένα καθαρότατο γκολ που ακυρώθηκε. Νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον παραμικρό σεβασμό».
-Για το θέμα του «Στέλιος Κυριακίδης»: «Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Δεν υπάρχει άλλο γήπεδο στην Πάφο που να πληροί της προϋποθέσεις. Ο κ. Μιχαηλίδης μιλούσε πιο παλιά για Οκτώβριο, τώρα αν μη τι άλλο πήγε Δεκέμβριο. Μας προβληματίζει, όπως και γενικώς άλλα πράγματα. Η διαιτησία, το θέμα της Κ19 ότι δεν αγωνίζονται πολλοί Κύπριοι. Δεν είναι τυχαία που βγαίνουν τώρα όλα αυτά. Θέλουμε να γίνει μία συνάντηση με τους εμπλεκομένους και να βρούμε μια λύση. Για να βγει η χρονιά, μπορεί να βρεθεί η λύση. Δεν σκεφτόμαστε μόνο το ποδόσφαιρο, να δούμε πώς θα βοηθήσουμε και τους αθλητές».
-Για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Δυστυχώς, αφήνουμε τελευταίο το αγωνιστικό αντί για πρώτο. Μας ικανοποιεί η συγκομιδή της ομάδας. Είπαμε εξαρχής ότι θέλαμε 10-12 βαθμούς στις πρώτες τέσσερεις αγωνιστικές, είναι πολύ σημαντικό για μας που η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο κι έχει περιθώρια βελτίωσης. Ο κόσμος αγκαλιάζει περισσότερο την προσπάθεια».
-Για τον Μπετανκόρ: «Προπονείται μαζί μας, θα δούμε αν θα εγγραφεί τον Ιανουάριο. Είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα του».

Πηγή : goal.philenews.com

Related posts