«Θα σας σπάσουμε εμείς το τσαμπουκκά!»

Sharing is caring!

«Βρίσκεστε στην ηλικιακή ομάδα 61 ετών και άνω και θέλετε να εμβολιαστείτε; Εμείς, με όλη τη καλή μας διάθεση, σας προσφέραμε το εμβόλιο της AstraZeneca. Προχτἐς κανονίσαμε να πέσει η πύλη εμβολιασμού αφού όλοι θέλατε το Phizer. Μα αυτό το εξαντλήσαμε με τρόπους που μόνο εμείς ξέρουμε, πριν καν ανοίξει η πύλη εμβολιασμού στο διαδίκτυο. Πρέπει να καταλάβετε, ότι το Phizer και τα λίγα αποθέματα του Moderna, προορίζονται για τους γαλαζοαίματους, ειδικά του κράτους της Λευκωσίας, όχι για σας. Ειδικά εσάς τα Παφιτούθκια!

Σήμερα πάλι ξυπνήσατε πρωί-πρωί και εστρογγυλοκάτσετε μπροστά στον υπολογιστή σας, νομιζόμενοι ότι ανοίξαμε την πύλη εμβολιασμού από 59 ετών και άνω. Χα, χα, χα!!! «Εφάετε την»! Σήμερα ισχύει για τους 59 και 60 χρονών μόνο και όχι για τους 59 χρονών και άνω. Και το ανακοινώσαμε ψες, κατά το μεσάνυκτον, όταν οι πλείστοι από σας κάνατε Νανάκια. Χα, χα, χα!

Έτσι λοιπόν φιλαράκια. Αν απορρίπτετε όλοι εσείς το εμβόλιο του Στέμματος και μαζί το ρίσκο για εμφάνιση θρομβώσεων, με πιθανό αποτέλεσμα να κλωτσήσετε τη σίκλα, εγελάσαν σας. Τώρα πήρατε το μάθημα σας. Χωνέψετε το. Είτε αποδέχεστε το AstraZeneca, είτε γιοκ εμβόλιο. Χα,χα,χα!»
Όχι κύριοι του κράτους της Λευκωσίας. Ακόμα δεν την «εφάμεν». Δεν ξέρετε, ίσως στο τέλος, εσείς την «φάτε» από το λαό!

Αντώνης Τρακκίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Γεροσκήπου,
Κίνηση Σωτηρία της Πάφου.

Related posts