Στα δύσκολα …περιπαίζετε τον κόσμο.

Sharing is caring!

ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

6/05/2021
Στα δύσκολα …περιπαίζετε τον κόσμο.
Για πέμπτη φορά σε διάστημα ενός μηνός πέφτει η πύλη εμβολιασμού. Η πρώτη φορά ήταν στις 7 του Απρίλη. Από τότε και σύμφωνα με διαβεβαιώσεις του κυρίου Κόκκινου, υφυπουργού έρευνας, καινοτομίας και ψηφιακής πολιτικής η πλατφόρμα έχει αναβαθμιστεί και μπορεί να δεχτεί ταυτόχρονη επισκεψιμότητα 30 χιλιάδων ατόμων. Ε λοιπόν, ενώ μόλις χθες αναβαθμίστηκε η πύλη εμβολιασμού(!) σήμερα δεν έχουν πρόσβαση οι πολίτες και βγάζουν καπνούς από το θυμό τους.
Βάσει προκαθορισμένης σειράς και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν κανονικά να επισκεφτούν ηλεκτρονικά τη σελίδα του Γεσυ και να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό για το covid-19. Υποτίθεται ότι η πολιτική για γρήγορο εμβολιασμό είναι στις προτεραιότητες της παρούσας κυβέρνησης και παρά τη διστακτικότητα του κόσμου να εμβολιαστεί, τουλάχιστον δεν θα δημιουργούνταν στους ενδιαφερόμενους για εμβολιασμό άλλα κωλύματα.
Δεν έφτανε όμως που σήμερα έπεσε η πλατφόρμα εμβολιασμού, επιπρόσθετα έπεσε και το τηλεφωνικό κέντρο, γνωστό ως κέντρο τηλεξυπηρέτησης 1474.
Δυστυχώς η παρούσα κυβέρνηση που αυτοδιαφημίζεται με το σύνθημα, «Στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις» φαίνεται να αυτοδιαψεύδεται. Τα δύσκολα με τον κορωνοϊό δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να τα διαχειριστεί.
Η όλη διαδικασία κατάντησε μια σκέτη ταλαιπωρία και ο υφυπουργός ακόμη είναι στη θέση του. Αν δεν θέλει να παραιτηθεί ο ίδιος ας τον διώξει ο ίδιος ο πρόεδρος να περισώσει τουλάχιστο την αξιοπρέπεια της διακυβέρνησης του.
Όσο για τη διαχείριση του συστήματος εμβολιασμών, αφού το υφυπουργείο και η ανάδοχος εταιρία που πήρε το συμβόλαιο για αναβάθμιση του συστήματος δεν τα καταφέρνουν, θα εισηγούμουν να ανατεθεί στη Foody, που ενεργοποιείται με επιτυχία στα ντελίβερυ για φαστφουτάδικα, να αναλάβει τη δουλειά. Συγκεκριμένα να προσεγγίζει στο σπίτι του όποιον τηλεφωνά ότι θέλει να εμβολιαστεί και να του παραδίδει το ραντεβού του!!!

Μιχάλης Χ”Μιτσής,
Πρόεδρος Κίνησης Σωτηρία της Πάφου.

Related posts