Σελίδα Χρύσανθου Σαββίδη

Sharing is caring!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΔΗ KO 197b ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΚΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΑΓΗ Βουλευτικές Εκλογές 2021 Χρύσανθος Σαββίδης Υποψήφιος Βουλευτής Επαρχία Πάφου Δυστυχώς, οι μαθητές της Πάφου τυγχάνουν άνισης μεταχείρισης, αφού η επαρχία μας δεν συμπεριλαμβάνεται στους εκάστοτε σχεδιασμούς του ΥΠΠΑΝ. 4 Γυρίζουμε Σελίδα www.savvideschrysanthos.com"
Το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας αποφάσισε την ανέγερση νέου γυμνασίου στο Παραλίμνι, τη στιγμή, που στην επαρχία Πάφου, περιμένουμε καρτερικά την ανέγερση νέου γυμνασίου στο κέντρο της πόλης από το 2005.
Αποδεικνύεται περίτρανα, για άλλη μια φορά, ότι το ΥΠΠΑΝ σχεδιάζει και υλοποιεί σχολεία σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου πλην της Πάφου. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται η καχυποψία μας, ότι η πολυδιαφημιζόμενη συνεδρίαση της επιτροπής παιδείας της Βουλής, που έλαβε χώρα στην Πάφο, έγινε πολύ απλά για τα μάτια του κόσμου.
Ισότητα στην εκπαίδευση σημαίνει ότι τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά συστήματα παρέχουν ίσες ευκαιρίες μάθησης σε όλους τους μαθητές. Αναμφισβήτητα, στο πλαίσιο των ίσων ευκαιριών εντάσσεται και το ζήτημα των σχολικών κτιρίων, των υλικοτεχνικών υποδομών και των εξοπλισμών, καθώς συμβάλλουν υποστηρικτικά στη μετουσίωση της παιδαγωγικής θεωρίας σε πράξη, αφού επηρεάζουν τόσο τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς και προσδιορίζουν σε μεγάλο βαθμό την αποτελεσματικότητα του εκπαιδευτικού έργου.
Δυστυχώς, οι μαθητές της Πάφου τυγχάνουν άνισης μεταχείρισης, αφού η επαρχία μας δεν συμπεριλαμβάνεται στους εκάστοτε σχεδιασμούς του ΥΠΠΑΝ. Για πολλοστή φορά, η Πάφος μας περιθωριοποιείται και αντιμετωπίζεται ως ο φτωχός συγγενής.
πηγη:facebook.com/dimitris.haralambous.

Related posts