Πρωτοψάλτη – Χατζηγιάννης: Αναβάλλουν συναυλίες τους γιατί μέλος της ορχήστρας κόλλησε κορωνοϊό

Sharing is caring!

Πρωτοψάλτη - Χατζηγιάννης: Αναβάλλουν συναυλίες τους γιατί μέλος της ορχήστρας κόλλησε κορωνοϊό

Πρωτοψάλτη – Χατζηγιάννης: Αναβάλλουν συναυλίες τους γιατί μέλος της ορχήστρας κόλλησε κορωνοϊό

Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέβαλλαν προγραμματισμένες συναυλίες τους σε διάφορα μέρη της χώρας καθώς μουσικός της ορχήστρας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως ανακοίνωσε ο τραγουδιστής μέσα από τα social media, ένας μουσικός της ορχήστρας, ο οποίος δεν είχε έρθει όμως σε επαφή με τους δύο καλλιτέχνες, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, αν και είχε προλάβει να εμβολιαστεί με την πρώτη δόση. Το θετικό μοριακό τεστ όμως, αναγκάζει όλους τους συντελεστές αυτής της μουσικής σύμπραξης να τηρήσουν το ιατρικό πρωτόκολλο και να αναβάλλουν μέχρι νεωτέρας τις συναυλίες αυτές. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη αναφέρει:

«Ο συγκεκριμένος μουσικός δεν ήρθε σε επαφή με τους δύο καλλιτέχνες παρά μόνο με τα υπόλοιπα μέλη της ορχήστρας. Σεβόμενοι την προστασία όλων, ακολουθούμε πιστά το ιατρικό πρωτόκολλο και αναβάλουμε τις συγκεκριμένες συναυλίες.

Η συναυλία στην Τεχνόπολη θα γίνει στις 31 Αυγούστου. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τις άλλες ημερομηνίες. Τα εισιτήριά σας ισχύουν κανονικά. Αν κάποιος επιθυμεί επιστροφή παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την υπηρεσία που προμηθεύτηκε το εισιτήριο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

πηγη: pronews.gr

Related posts