ΗRoyal Carribean έχει βαλθεί να διεκδικήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου παγκοσμίως κρουαζιερόπλοιου με το Icon of the Seas, το πολλών επιπέδων και τεχνικολόρ κρουαζερόπλοιο το οποίο θα ξεκινήσει το παρθενικό ταξίδι του τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ναυπηγημένο στην Turku της Φινλανδίας, περιλαμβάνει έξι νεροτσουλήθρες που καταρρίπτουν ρεκόρ, επτά πισίνες, εννέα πισίνες με δίνες, 2.805 καμπίνες και έχει μήκος 365 μέτρα.

Το κρουαζιερόπλοιο προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να επισκεφθούν οκτώ «γειτονιές» εκ των οποίων οι πέντε εστιάζουν στο νερό: τη Thrill Island, με ένα υδάτινο πάρκο που καταρρίπτει ρεκόρ με συναρπαστικές τσουλήθρες· την Chill Island με πολλαπλές πισίνες με εντυπωσιακή θέα στον ωκεανό και μπαρ στο οποίο φθάνεις κολυμπώντας. Η Surfside είναι περιοχή φιλική στην οικογένεια με δραστηριότητες για παιδιά ενώ η Hideaway είναι ένας απομονωμένος παράδεισος με αιωρούμενη πισίνα με ανεμπόδιστη θέα. Στην AquaDome οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θέα, έναν καταρράκτη και εναλλακτικές λύσεις για διασκέδαση, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το Icon of the Seas διατηρεί κάποιες από τις «γειτονιές» που είναι σήμα κατατεθέν της Royal Carribean: η Royal Promenade πλέον καυχιέται για θέα στον ωκεανό από το δάπεδο έως την οροφή και προσφέρει πάνω από 15 εναλλακτικές για γεύμα, καφέ, μπαρ και λάουντζ. Η Central Park είναι πιο πυκνόφυτη, όλο βλάστηση και με επιπρόσθετες επιλογές για γεύμα και διασκέδαση. Η Suite Neighborhood έχει επεκταθεί με τα καταλύματα να είναι σε τέσσερα καταστρώματα, περιλαμβανομένου ενός ιδιωτικού καταστρώματος για ηλιοθεραπεία με πισίνα, πισίνα με δίνη και χώρο για γεύμα. Ανάμεσα στις αγαπημένες προτάσεις που επιστρέφουν είναι η Lost Dunes, εμπειρία μίνι γκολφ αλλά ανανεωμένη, η Adrenaline Rock για ενθουσιώδεις της αναρρίχησης σε βράχο και η Absolute Zero, το μεγαλύτερο παγοδρόμιο σε όλον τον στόλο της Royal Carribean.

Το Icon of the Seas θα αποπλεύσει από το Μαϊάμι τον Ιανουάριο του 2024 και θα προσφέρει στους επισκέπτες του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς διακοπές με επτά διανυκτερεύσεις στην Καραϊβική. Κάθε ταξίδι θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο CocoCay, τον ιδιωτικό νησιωτικό προορισμό της Royal Carribean και καθ’ οδόν αναμένονται και άλλες στάσεις στις οποίες περιλαμβάνονται η Cozumel του Μεξικού, η Philipsburg του St. Maarten και η Roatan στις Ονδούρες.

Πηγή: newsbeast.gr