Πόσες χιλιάδες ευρώ πρέπει να πληρώσουν οι δημότες Γεροσκήπου ;

Sharing is caring!

 Η περιβαλλοντική καταστροφή στο δασάκι της Βλοερής είναι μη αναστρέψιμη. Η απόρριψη από το δήμαρχο 160 φορτηγών αυτοκινήτων με φύκια μέσα στο δασάκι οδηγούν το χώρο σε αφανισμό, τουλάχιστο το μεγαλύτερο μέρος. Ενέργεια που δηλώνει την ασέβεια του προς το δημιουργό του πάρκου, το μακαρίτη Πέτρο Τρακκίδη που πλήρωνε από την «τσέπη» του κάθε έργο που άφησε παρακαταθήκη στη γενέτειρα του.

Ενώ ο δήμαρχος επιμένει ότι δεν προκάλεσε καμιά καταστροφή  σε «κανένα πάρκο» (όπως το αποκαλεί) κάλεσε επί τόπου σύσκεψη του δημοτικού συμβουλίου για να δείξει πως θα μετακινήσει τα φύκια σε παραπλήσιο αγροτικό τεμάχιο. Μήπως ζητά την κάλυψη του δημοτικού συμβουλίου για να πληρώσουν οι δημότες και όχι ο ίδιος;  Γεωπόνος που με παράκληση μας επισκέφτηκε την περιοχή ισχυρίζεται ότι τα βρεγμένα φύκια εναπόθεσαν άλας στο δάσος με αποτέλεσμα, με τις πρώτες βροχές αυτά τα δέντρα να ξεραθούν.

Γιατί για 6 συνεχόμενες ημέρες πριν την χτεσινή άφιξη της επιτρόπου περιβάλλοντος ένα ντίγκερ εργαζόταν πυρετωδώς  να απομακρύνει τα φύκια από το δασάκι που κατέστρεψε ο δήμαρχος; Τι φοβόταν ο δήμαρχος; Ποιος πληρώνει το ντίγκερ; Πόσες χιλιάδες ευρώ πρέπει να πληρώσουν οι δημότες Γεροσκήπου για την άστοχη ενέργεια του δημάρχου τους ο οποίος αρνείται πεισματικά να πληρώσει;

Η Κίνηση μας δεν θα πάψει να του το θυμίζει όσος καιρός και αν περάσει.

 

Μιχάλης Χ”Μιτσής.

 

Πρόεδρος Κίνησης Σωτηρίας Πάφου

 

Related posts