«Πόλεμος» του Μπόρις Τζόνσον με τη Νίκι Μινάζ για τα εμβόλια και την… ανικανότητα: «Δεν την ξέρω την κυρία» – «Είμαι μεγάλη σταρ στις ΗΠΑ»

Sharing is caring!

boris-johnson34

Η τραγουδίστρια ανέφερε στο Twitter ότι το εμβόλιο προκαλεί… ανικανότητα – Ο Μπόρις Τζόνσον απάντησε ειρωνικά και η Μινάζ του έστειλε ένα… σουρεαλιστικό ηχητικό μήνυμα, εξηγώντας πόσο μεγάλη σταρ είναι

 

«Πόλεμος» με θέμα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού έχει ξεσπάσει μεταξύ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Νίκι Μινάζ  και του Μπόρις Τζόνσον.

Αφορμή, το tweet της Μινάζ στο Twitter, όπου την ακολουθούν 22 εκατομμύρια άτομα, ότι ο ξαδελφός της δεν θα κάνει το εμβόλιο γιατί ένας φίλος του έπαθε ανικανότητα λόγω του σκευάσματος και η αρραβωνιαστικιά του ακύρωσε τον γάμο.

Η ανάρτηση δεν έμεινε ασχολίαστη από πολλούς χρήστες, που της τα … έσουραν κανονικά, ενώ το περιεχόμενό της περί ανικανότητας απασχόλησε σήμερα και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την πορεία της πανδημίας στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Μπόρις Τζόνσον και Κρις Γουίτι άνοιξαν έναν άτυπο διάλογο με την τραγουδίστρια, την οποία και επέκριναν για τον «αναληθή» και «γελοίο» μύθο ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν ανικανότητα. Μάλιστα, ο Τζόνσον ανέφερε σκωπτικά ότι θα προτιμούσε να ακούσει επί του θέματος την κορυφαία γενική γιατρό του βρετανικού συστήματος Υγείας Νίκι Κανάνι.

«Δεν είμαι εξοικειωμένος με τη δουλειά της Νίκι Μινάζ όπως ίσως θα έπρεπε. Ωστόσο είμαι εξοικειωμένος με τη Νίκι Κανάνι, σούπερσταρ γιατρό του Μπέξλεϊ, που έχει εμφανιστεί πολλές φορές μπροστά σας και θα σας πει ότι τα εμβόλια είναι υπέροχα και όλοι πρέπει να τα κάνουν. Οπότε προτιμώ να ακούσω την Νίκι Κανάνι», έγραψε.

Η τραγουδίστρια δεν έχασε την ευκαιρία και έσπευσε αμέσως να απαντήσει στο Twitter, βάζοντας βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου και έγραψε: «Τον αγαπώ ακόμη αν και υποθέτω ότι αυτό ήταν προσβολή;», σχολιάζοντας επίσης τη βρετανική προφορά.

«Μιας και δεν ξέρετε για μένα, είμαι μεγάλη, μεγάλη σταρ στις ΗΠΑ»

Λίγο αργότερα, ηχογράφησε ένα ηχητικό μήνυμα για τον Βρετανό πρωθυπουργό σε μια κωμική βρετανική προφορά και έγραψε ότι τον συγχωρεί. Στο μήνυμα, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι «Ναι, χαίρετε πρωθυπουργέ Μπόρις, εδώ Νίκι Μινάζ, πήρα για να σας πω ότι ήσασταν τόσο φανταστικός στις ειδήσεις το πρωί. Και είναι φυσική Βρετανίδα. Γεννήθηκα εδώ. Πήγα πανεπιστήμιο εδώ. Πήγα στην Οξφόρδη. Πήγα στο σχολείο με τη Μάργκαρετ Θάτσερ και μου είπε τόσο όμορφα πράγματα για εσάς. Θα μου άρεσε να σας στείλω δείγμα της δουλειάς μου, μιας και δεν ξέρετε πολλά πράγματα για μένα, είμαι μια μεγάλη, μεγάλη σταρ στις ΗΠΑ».

Άγνωστο παραμένει αν ο Μπόρις Τζόνσον έλαβε το μήνυμα ή θα θελήσει είτε να ακούσει το δείγμα δουλειάς της Νίκι Μινάζ ή έστω, να εμπιστευτεί την άποψή της περισσότερο από της Νίκι Κανάνι.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Related posts