Πλαστές κάρτες φιλάθλου εντοπίστηκαν στο ΓΣΠ–«Θα αλλάξει ο τρόπος ελέγχου»

Sharing is caring!

Συμπλήρωσε ότι πλέον οι κάρτες οπαδού εκδίδονται αποκλειστικά μόνο από τον ΚΟΑ κάτι το οποίο διασφαλίζει σε πολύ υψηλότερο βαθμό την αξιοπιστία του συστήματος.

Συμπλήρωσε ότι με την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου μειώθηκαν λόγω της απουσίας των οργανωμένων φιλάθλων. «Μπόρεσε και εδραιώθηκε η κάρτα φιλάθλου ενώ με την επιστροφή των οργανωμένων άρχισαν τα προβλήματα που είχαμε πριν την εφαρμογή του μέτρου».

Ο κ. Κωνσταντινίδης ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να βελτιωθεί η κάρτα φιλάθλου. «Ο νόμος έγινε με τη συμβολή όλων. Οι πρόνοιες του νόμου πρέπει να εφαρμοστούν από όλους του φορείς».

Συμπλήρωσε ότι τα γήπεδα έχουν πο λλές ατέλειες και λείπουν συστήματα τα οποία θα έπρεπε να εφαρμοστούν για να λειτουργήσει σωστά η κάρτα φιλάθλου. «Τρία γήπεδα έχουν αυτά τα συστήματα».

Τέλος, ανέφερε ότι οι Αρχές προσπαθούν να εισάγουν διαδικασίες και τρόπους ελέγχους, με τους παραβάτες να βρίσκουν τρόπους να ξεγελούν το νόμο. «Στο ΓΣΠ θα αλλάξει ο τρόπος ελέγχου. Θα αυξηθούν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα πέταλα και θα ζητούμε και ταυτότητα».

Δείτε το βίντεο 

Πηγή: Sigmalive

Related posts