Παραιτηθείτε

Sharing is caring!

Η πραγματικότητα για τα εμβόλια είναι μια. Αρχικά, εκει στη Λευκωσία παρήγγειλαν την τεράστια πλειοψηφία των εμβολίων που χρειαζόταν η Κύπρος από την ASTRAZENECA και πολύ λίγες ποσότητες της PHIZER και της MODERNA. Ο λόγος; Μα φυσικά παρήγγειλαν (υποτίθεται) το καλύτερο, εκείνο της Οξφόρδης. Έλα όμως που έπεσαν έξω.

Ενόσω τα προβλήματα με το ASTRAZENECA ήταν λίγα και στα αρχικά στάδια και επίσης οι μεγάλες ηλικίες βιάζονταν να εμβολιαστούν, οι ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ της Λευκωσίας έστελλαν την πλειοψηφία των δόσεων ASTRAZENECA στη Πάφο, κρατούσαν την πλειοψηφία των PHIZER στη Λευκωσία και Λεμεσό, κρατούσαν την ολότητα των MODERNA στη Λευκωσία. Υπήρχαν παράπονα φυσικά αλλά η βιασύνη να εμβολιαστούν οι μεγάλες ηλικίες έχωνε το πρόβλημα.

Το Μάρτη όμως και τον Απρίλη που (1)διογκώθηκε το πρόβλημα στην Ευρώπη για το αγγλικό εμβόλιο και (2) ήρθε η σειρά των πιο χαμηλών ηλικιών για εμβολιασμό, που πολλοί εξ αυτών ήταν 50-50 αν έπρεπε να εμβολιαστούν, και αν εμβολιάζονταν ήθελαν όλοι το PHIZER ή το MODERNA, τότε οι ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ κατάλαβαν ότι χάνουν το παιχνίδι που έπαιξαν. Επιστράτευσαν, τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, τους υπουργούς, όλο το κράτος της Λευκωσίας και τον υφυπουργό καινοτομίας που τα έκαμε μαντάρα με την πλατφόρμα εμβολιασμού, για να μας πείσουν ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι και λίγο πολύ να μην μας νοιάζει τι εμβόλιο θα μας μπήξουν. Πολύ δύσκολο να πεισθεί ο κόσμος, ειδικά σήμερα που όλοι όσοι μας παροτρύνουν να εμβολιαστούμε είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά.

Τελικά αποδεικνύεται ότι είναι ερασιτέχνες. Δεν τους περνά τίποτε και καλά κάνουν να παραιτηθούν ομαδικά.

Μιχάλης Χ”Μιτσής,

Πρόεδρος Κίνησης Σωτηρία της Πάφου.

Related posts