Πάφος: Θα πρόκειται για απίστευτο επίτευγμα

Sharing is caring!

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)

Ένα θεωρητικά κακό αποτέλεσμα όπως ήταν αυτό της Πάφου με τον Άρη δεν είναι ικανό να φέρει την καταστροφή, αλλά μπορεί να πληγώσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας, ειδικά εάν δεν κερδίσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Η αποψινή αναμέτρηση (19:00) με τον Ολυμπιακό στο «Στέλιος Κυριακίδης» είναι σημαντική από πολλές απόψεις.

Καταρχάς οι γαλάζιοι καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία στην προηγούμενη αγωνιστική. Τις δύο φορές που ήταν σε ανάλογο σημείο, δηλαδή προερχόμενοι από ισόπαλο αποτέλεσμα, στο επόμενο παιχνίδι αντέδρασαν και έφτασαν στη νίκη. Το ίδιο θα επιδιώξουν να κάνουν και στο αποψινό παιχνίδι με τους μαυροπράσινους.

Το τρίποντο είναι επιτακτικό, προκειμένου τουλάχιστον να διασφαλίσει τη διαφορά από τις ομάδες που καταδιώκουν την Πάφο και ενδεχομένως να αυξήσει την απόσταση από κάποιους ανταγωνιστές. Επιπρόσθετα, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έχει κι άλλα κίνητρα για να φτάσει στη νίκη. Αν καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό θα φτάσει τις δέκα νίκες σε 13 αγώνες, νούμερο που δεν θα έχει καμιά άλλη ομάδα και θα διατηρήσει το αήττητο σε όλο τον πρώτο γύρο!

Θα πρόκειται για ένα απίστευτο επίτευγμα, τηρουμένων των δυσκολιών που υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα κι αυτό θα δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία εάν το κατορθώσει. Υπάρχει φυσικά και η πρόκληση να κρατήσει το «κάστρο» της απόλυτο με έξι νίκες και παράλληλα να διατηρήσει το μηδέν παθητικό, κάτι που μόνο η Πάφος έχει πετύχει.

Με λίγα λόγια η Πάφος έχει πάρα πολλούς λόγους για να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να κλείσει τον πρώτο γύρο με τον καλύτερο τρόπο, παίρνοντας έτσι και ώθηση ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου. Ο αγώνας εμπεριέχει δυσκολίες, παρά το γεγονός πως ο αντίπαλος είναι ουραγός. Καμιά υποτίμηση ή χαλάρωση δεν πρέπει να υπάρξει για να πετύχει τον στόχο της η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος εκτός του Ναμ που είναι στο Μουντιάλ, αμφίβολος είναι ο Αλ Γκαντιουί.

Πηγή : sport-fm.com.cy

Related posts