ΠΑΦΟΣ FC ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ … ΚΑΙ ΠΑΛΙ  !!! 

Sharing is caring!

     
 
Για άλλη μια φορά η ομάδα της ΠΑΦΟΥ δεν μπόρεσε να πετύχει το ζητούμενο που ήταν η ΝΙΚΗ επί της ΑΕΚ στο χθεσινό παιγνίδι τους για να έρθει πιο κοντά στο φετινό στόχο της για έξοδο στην Ευρώπη και πλέον στο τελευταίο παιγνίδι της χρονιάς την Κυριακή 28 ΜΑΙΟΥ στην έδρα της με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν της φτάνει μόνο η ΝΙΚΗ θα πρέπει η ΑΕΚ να χάση από την ”αδιάφορη” ΟΜΟΝΟΙΑ που την Τετάρτη θα αγωνισθεί στο Τελικό του Κυπέλλου για να μπορέσει η ΠΑΦΟΣ να ανέβη στη 3η θέση που δίνη το εισιτήριο για την Ευρώπη. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:
…. στη 3η θέση η ΑΕΚ με 63 β στη 4η ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ με 62 ενώ η ΠΑΦΟΣ που έπεσε στη 5η θέση έχει 6ο βαθμούς

 

Στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ χθες αν και προηγήθηκε στο 38΄με τον ΚΒΙΝΤΑ η ΠΑΦΟΣ δημιουργώντας τις καλύτερες προυποθέσεις για το ζητούμενο που ήταν η ΝΙΚΗ και μόνο που θα την ανέβαζε στην 3η θέση εντούτοις ..ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.. για άλλη μια φορά φέτος να γκρεμίσει ότι έκτισε . Πώς;

 

– Λίγο πριν πάνε  στα αποδυτήρια για το τέλος του Α΄ Ημιχρόνου στο 45΄ με παιδαριώδες  λάθος του ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ σε μια αψυχολόγητη ενέργεια του εντελώς αδικαιολόγητη στο κέντρο του γηπέδου και κοντά στην πλάγια γραμμή έκανε αντιαθλητικό φάουλ σε αντίπαλό του και δέχθηκε την ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα του Διαιτητή αναγκάζοντας την ομάδα του να αγωνισθεί σε ένα κρίσιμο και καθοριστικότατο εκτός έδρας παιγνίδι με παίκτη λιγότερο για ένα Ημίχρονο.

 

– Και ενώ όλα κυλούσαν όπως ήθελε να  κυλίσουν η ΠΑΦΟΣ και η ΝΙΚΗ φαινόταν να τις χαμογελά με το 1-0 υπέρ της στους χρόνους τω καθυστερήσεων εκεί όπου έπρεπε να ”ροκανίσουν” τον  χρόνο να ”παγώσουν” το παιγνίδι δέχθηκαν για πολλοστή !!! φορά φέτος γκολ από στημένη φάση ( κόρνερ ) την ισοφάριση στο 93΄και το απογοητευτικό 1-1 και πλέον ” ελπίζουν για θαύμα της 28ης ΜΑΙΟΥ. Το ερώτημα απλό και λογικό..

 

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΦΟΣ FC :::
 
 ΑΝΤΡΟΣ  ΕΥΑΓΟΡΟΥ 

Related posts