Οργή Βρετανών που ήρθαν για διακοπές στην Πάφο: «Κρατήσαμε σε πολυτελές ξενοδοχείο και βρήκαμε εργοτάξιο» (ΒΙΝΤΕΟ / ΕΙΚΟΝΕΣ)
Εξαγριωμένο εμφανίζεται ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών που επισκέφθηκε την Κύπρο, κατά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο για διακοπές, καθώς ενώ έκαναν κράτηση σε ελκυστικό και πολυτελές θέρετρο της Πάφου, όταν έφτασαν βρέθηκαν ενώπιον μίας δυσάρεστης έκπληξης, αφού το ξενοδοχείο τους ήταν πραγματικό εργοτάξιο!

Μάλιστα η Έλεν Μίλνερ, 56 ετών, που είχε αφιχθεί στην Πάφο με τον σύντροφό της, Άντονι, τον περασμένο Ιούνιο για θερινές διακοπές, προέβη σε μία οργίλη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από το … εργοτάξιο στο οποίο θα διέμενε!

«Κατασκευαστικά έργα με τεράστιες τρύπες και γυμνά καλώδια, οικοδόμοι και βαριά μηχανήματα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην εν λόγω ανάρτηση.

Η Έλεν έκανε κράτηση στο εν λόγω ξενοδοχείου μέσω ενός ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα, ο οποίος όμως, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής DailyMail, την είχε ενημερώσει έγκαιρα για τα έργα και της έδωσε εναλλακτικές προτάσεις για τις διακοπές, χωρίς όμως η 56χρονη να ανταποκριθεί θετικά στα σχετικά μηνύματα.

Ένα βίντεο που γυρίστηκε από την κυρία Μίλνερ δείχνει τον λαβύρινθο της περίφραξης, τις τεράστιες τρύπες και τα γυμνά καλώδια που έπρεπε να περάσουν οι επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η 56χρονη: