Όλη η αλήθεια για το viral ομοίωμα πατάτας στην Ξυλοφάγου

Sharing is caring!

Toν γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε σήμερα ένα ομοίωμα πατάτας στην κοινότητα Ξυλοφάγου, με τα περισσότερα σχόλια που διατυπώθηκαν να είναι αρνητικά. Το Insider για να προσπαθήσει να μάθει περισσότερα γύρω από τη γιγάντια πατάτα επικοινώνησε με τον κοινοτάρχη Ξυλοφάγου, Γεώργιο (Κόκο) Τάσσου, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής του έργου.

Όπως μας ανέφερε η Ξυλοφάγου είναι γνωστή για τις πατάτες της και ήθελε μετά που είδε το Big Fish στην Ιρλανδία να κάνει κάτι αντίστοιχο και για την κοινότητα του.

«Ήθελα να γίνει αυτή η πατάτα σημείο αναφοράς στην κοινότητα και χαίρομαι που με τη δυσφήμιση που έγινε, μας έκαναν την καλύτερη διαφήμιση. Είμαι σίγουρος πως όλοι αυτοί που μας επικρίνουν θα έρθουν εδώ να φωτογραφηθούν με το ομοίωμα της πατάτας», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Κόκο Τάσσου το ομοίωμα θα στοιχίσει συνολικά στην κοινότητα €8.000 κι αυτή τη στιγμή το έργο είναι ημιτελές.

«Πήραμε την πατάτα από την ποικιλία σπούντα που είναι η πιο διαδεδομένη στην περιοχή, τη φωτογραφήσαμε και σχεδιάστηκε. Γύρω από τη πατάτα θα γίνει επένδυση με τοίχο και εκεί θα μπουν ξύλινα καθίσματα, ώστε να μπορεί κάποιος να καθίσει εκεί. Επίσης στην περιοχή θα γίνει και αναψυκτήριο, το οποίο θα υποχρεούται να τηγανίζει και να μαγειρεύει και πατάτες στους επισκέπτες», υπογράμμισε.

Το έργο σύμφωνα με τον Κόκο Τάσσου βρίσκεται δίπλα από το γήπεδο του Όλυμπου Ξυλοφάγου.

«Το έργο χαιρετίστηκε θετικά και από τον υφυπουργό Τουρισμού και είμαστε σίγουροι ότι θα προσελκύσει χιλιάδες ξένους και ντόπιους επισκέπτες», κατέληξε.

ΠΗΓΗ:philenews

Related posts