Οι Τραμπ εγκαταλείπουν τη Νέα Υόρκη – Βαλίτσες για Φλόριντα και από τον Ντόναλντ Τζούνιορ

Sharing is caring!

donald_trump_jr

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ μετά της συντρόφου του Κίμπερλι Γκιλφόιλ θα ακολουθήσουν την οικογένεια εκτός Νέας Υόρκης

 

Σε τροχιά εξόδου από τη Νέα Υόρκη, που άλλοτε θεωρούνταν η πόλη τους, βρίσκονται όλα τα μέλη τη οικογένειας Τραμπ, μετά την ακύρωση πολλών συμβολαίων με τον Οργανισμό Τραμπ από πολλούς επιχειρηματίες, ως αποτέλεσμα της εισβολής στο Καπιτώλιο.

Βαλίτσες ετοιμάζει και ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορπου σύμφωνα με την New York Post, μαζί με την σύντροφό του Κίμπερλι Γκιλφόιλ, θα μεταβούν στη Φλόριντα.

Πηγή κοντά στην οικογένεια αναφέρει ότι οι Τραμπ θεωρούν ότι δεν μπορούν να μείνουν στην πόλη. «Θα τους βασάνιζαν στους δρόμους», σημειώνει.

Προς το παρόν, ο Τραμπ Τζούνιορ ψάχνει σπίτι που θα βρίσκεται σχετικά κοντά σε αυτό που αγόρασε η αδελφή του Ιβάνκα με τον Τζάρεντ Κούσνερ, αξίας 30 εκατομμυρίων.

Στο Μαϊάμι σκέφτεται να μετακομίσει και η Τίφανι Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ σκέφτεται να βρει σπίτι στην πόλη Τζούπιτερ του Παλμ Μπιτς, μια επιλογή που θα τον διευκολύνει στην επικοινωνία με τα πέντε παιδιά του, που μένουν με την πρώην σύζυγό του Βανέσα. Εκεί κοντά υπάρχει και ένα γήπεδο γκολφ της οικογένειας.

Στόχος είναι να ζήσει σε μία ασφαλή, φυλασσόμενη και προστατευμένη κοινότητα, όπου θα διαμένουν κι άλλοι συντηρητικοί. «Δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσουν ευπρόσδεκτοι στη Νέα Υόρκη» δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι η απόφαση θα είναι ευνοϊκή και για το φορολογικό καθεστώς των Τραμπ.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Related posts