Ο καταδικασμένος Μάικ Τάισον κατηγορείται για βιασμό

Sharing is caring!

Ο Μάικ Τάισον υπήρξε ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους των ρινγκ, με ρεκόρ καριέρας 50-6 με 44 νοκ άουτ. Εκτός του καναβάτσο, ο Αμερικανός κατάφερε να συζητηθείτε, κάνοντας επιλογές που τον έστειλαν και στη φυλακή.

Ο καταδικασμένος για βιασμό, Μάικ Τάισον φέρεται να βίασε μια δεύτερη γυναίκα στις αρχές της δεκαετίας του 1990, σύμφωνα με μήνυση 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μάικ Τάισον κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα μετά τη γνωριμία τους σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Όλμπανι, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, σύμφωνα με την συγκεκριμένη αγωγή που κατατέθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Τάισον τη βίασε σε μια λιμουζίνα, με αποτέλεσμα «σωματικό, ψυχολογικό και συναισθηματικό τραυματισμό» για τα μετέπειτα χρόνια.

«Μπήκα στη λιμουζίνα του Τάισον, για να πάρω τη φίλη μου από το σπίτι της», έγραφε η μήνυση, την οποία εξασφάλισε η DailyMail. «Ο Τάισον άρχισε αμέσως να με αγγίζει και προσπάθησε να με φιλήσει. Του είπα όχι πολλές φορές και του ζήτησα να σταματήσει, αλλά συνέχισε να μου επιτίθεται. Στη συνέχεια, μου έβγαλε το παντελόνι και με βίασε βίαια ».

Η ένορκη κατάθεση της γυναίκας δεν παρέχει ημερομηνία για την επίθεση, αλλά αναφέρει μόνο ότι συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Θυμίζουμε ότι ο Μάικ Τάισον εξέτισε τρία χρόνια ποινή φυλάκισης για τον βιασμό μιας διαγωνιζόμενης καλλιστείων το 1992.

Πηγή: newsit.gr

Related posts