Ντουμπάι: Ποια είναι τα μοντέλα που συνελήφθησαν γιατί ξεγυμνώθηκαν σε μπαλκόνι – Απελάθηκαν 11 Ουκρανές (φώτο)

Sharing is caring!

Ντουμπάι: Ποια είναι τα μοντέλα που συνελήφθησαν γιατί ξεγυμνώθηκαν σε μπαλκόνι - Απελάθηκαν 11 Ουκρανές (φώτο)

Ντουμπάι: Ποια είναι τα μοντέλα που συνελήφθησαν γιατί ξεγυμνώθηκαν σε μπαλκόνι – Απελάθηκαν 11 Ουκρανές (φώτο)

Απελάθηκαν οι 11 Ουκρανές καλλονές που ξεγυμνώθηκαν

Μοντέλα, 20χρονα από πρώην σοβιετικά κράτη, οι 40 γυναίκες που συνελήφθησαν επειδή πόζαραν γυμνές στο μπαλκόνι ουρανοξύστη στο Ντουμπάι.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Daily Mail», πιστεύεται πως είναι κυρίως από Ρωσία, Λευκορωσία, Μολδαβία και Ουκρανία.

Η φωτογράφιση του Σαββάτου έγινε σε μπαλκόνι στην αριστοκρατική περιοχή Μαρίνα του Ντουμπάι και το είδαν άτομα από γειτονικούς ουρανοξύστες. Μάλιστα, έγιναν γνωστά μερικά από τα ονόματα των μοντέλων, όπως είναι οι 20χρονες Yana και Diana, η 19χρονη Dariya Khorunzhenko, οι Ουκρανές Ekaterina Kashenko και Sophia Tkachuk, οι 20χρονες Anastasia Kashuba, Marianna Fedchuk και Tatyana Borisenko. Όλες τους έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες τους στο Instagram από το Ντουμπάι.

Απελάθηκαν οι 11 Ουκρανές καλλονές που ξεγυμνώθηκαν

Απελάθηκαν οι 11 Ουκρανές καλλονές που ξεγυμνώθηκαν στο Ντουμπάι και έτσι γλίτωσαν τα χειρότερα και φυσικά τη φυλακή. Μετά από μια ασυνήθιστα γρήγορη έρευνα, ο Γενικός Εισαγγελέας του Ντουμπάι Essam Issa al-Humaidan ανακοίνωσε ότι τα κορίτσια που έκαναν την προσβλητική για τη χώρα φωτογράφηση θα απελαθούν στις χώρες καταγωγής τους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Κυρίως Ουκρανές αλλά και καλλονές από άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης συμπεριλαμβάνονται στο γκρουπ που συνελήφθη στο Ντουμπάι για δημόσια ανηθικότητα, μετά από ένα υπαίθριο γυμνό γύρισμα που προκάλεσε σάλο στο εμιράτο.

Σύμφωνα με το BBC, το ουκρανικό προξενείο επιβεβαίωσε ότι ανάμεσα στα άτομα που συνελήφθησαν είναι 11 Ουκρανές, ενώ τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι συνελήφθη και ένας Ρώσος, που θεωρείται διοργανωτής του πρότζεκτ. Το όνομά του, σύμφωνα με την Daily Mail είναι Αλεξέι Κοντόφ, είναι 33 ετών και θεωρείται ο ιθύνων νους πίσω από την προκλητική εμφάνιση των ολόγυμνων καλλονών στο μπαλκόνι, που φυσικά έγινε viral με το που δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

ΠΗΓΗ: pronews.gr

 

 

Related posts