Νέο εργοστάσιο Frou Frou

Sharing is caring!

Ο Όμιλος Εταιριών Frou Frou λειτουργεί με πυξίδα τη συνεχή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό όλων των συστημάτων του, τεχνικών, ποιοτικών, ελέγχου και βιωσιμότητας τα οποία διασφαλίζουν διαχρονικά τα κορυφαία χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων που παράγει και προσφέρει στην Κυπριακή κοινωνία.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της πρακτικής, το εργοστάσιο στην Κοκκινοτριμιθιά επεκτείνεται με τεράστια επένδυση, σε νέα μονάδα παραγωγής εξοπλισμένη με μηχανήματα νέας, κορυφαίας τεχνολογίας για τις καινούριες γραμμές παραγωγής, κυρίως για τα brands Handy Snacks, Bakandys και Bio Green Life.

Με διευρυμένη αυτοματοποίηση, οι νέες μονάδες θα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα, αλλά και δραστική βελτίωση στην ποιότητα των προϊόντων όπως Handy Snacks Τσιπς και Σνακς, Bakandys Φρυγανιές και Παξιμάδια.

Το νέο εργοστάσιο θα στεγάσει εξ’ ολοκλήρου την παραγωγή του brand Bakandys, που μεταφέρεται από τις παλιές εγκαταστάσεις (Δρόμος Β9, Κοκκινοτριμιθιά προς Ακάκι), οι οποίες τελούν πλέον υπό πώληση. Επιπλέον, θα διευκολύνει την παραγωγή προϊόντων των brandsMonAmi και Ελαφροκουταλιές.

Related posts