ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

Sharing is caring!

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3


ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ – ΠΕΓΕΙΑ 2014
 
Πολύ δύσκολο παιγνίδι αυτό που θα δώση την Κυριακή η ομάδα της ΠΕΓΕΙΑΣ που έχει μείνη πίσω απο της προνομιούχες θέσεις μετά την αναπάντεχη ήττα που δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από την ΜΕΑΠ πού ήταν και η αιτία Διαζυγίου με τον προπονητή της τον Ν. ΜΑΡΤΙΔΗ. Τήν Τεχνική Ηγεσία ανέλαβε μέχρι τέλους της Περιόδου ο μέχρι πρότινος Βοηθός Προπονητή ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΝΗΣ. Για να ξαναμπή πάλι σε τροχιά διεκδίκησης προνομιούχου θέσης η ΠΕΓΕΙΑ 2014 θα πρέπει να κερδίση τήν ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ που είναι μπροστά της με διαφορά 2 Βαθμών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3


ΕΝΑΔ – ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ
 
Παιγνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για την ΕΝΑΔ που με ΝΙΚΗ παίρνει το εισιτήριο Ανόδου στη Β Κατηγορία 5 αγωνιστικές πριν το τέλος.  Το γεγονός ότι θα αγωνισθεί εντός έδρας και θα έχει 12ον παίκτη τους οπαδούς της αλλά και η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αυτό το χρονικό διάστημα αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία του στόχου που είναι το τρίποντο. Κοντά σε αυτά να …προστεθεί και το ότι η ΕΝΑΔ είναι η ΜΌΝΗ  ΑΗΤΤΗΤΗ ομάδα στη Β Φάση του Πρωταθλήματος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑΣ- ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC
 
Νίκη και μόνο Νίκη θέλει η ομάδα της Γεροσκήπου στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα της με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑΣ γιά να διατηρηθη στο ψιλότερο σκαλοπάτι της Βαθμολογίας που βρίσκεται τώρα βγάζοντας ακόμη μια δύσκολη έδρα Αλώβητη. Μπορεί να είναι στο Ρετιρέ της Βαθμολογίας με μια διαφορά 2 – 5  βαθμών από τις ομάδες που την Κυνηγούν όμως δεν εφησυχάζουν στην ομάδα της Γεροσκήπου αφού ακόμα υπάρχουν 7 Αγωνιστικές και όλα μπορούν να συμβούν  μέχρι τέλος του Πρωταθλήματος.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ – Α.Ο ΑΥΓΟΡΟΥ
 
Ίσως ο αυριανός αγώνας να προσφέρεται σαν μια τελευταία ευκαιρία για ..ΑΝΑΚΑΜΨΗ στην ομάδα του ΦΟΙΝΙΚΑ  που δίνει τη μάχη της αποφυγής του Υποβιβασμού. Μένουν ακόμη 7 παιγνίδια μέχρι το τέλος του φετινού Μαραθωνίου και θα πρέπει στα εναπομείναντα παιγνίδια να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες και βασικά να εκμεταλευτεί την έδρα του στο Απόλυτο για να αποφύγει τη ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ και η αρχή πρέπει να γίνει από αύριο αφού έχει μείνει στο πάτο της Βαθμολογίας ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ και είναι το πρώτο φαβορί για ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ..
                                                         ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ 

Related posts