ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΦΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Sharing is caring!

 
Χωρίς αγώνες στις μεγάλες Κατηγορίες το Σαββατοκυρίακο που πέρασε όμως στις μικρές Κατηγορίες στα 3 παιγνίδια που έδωσαν οι Παφίτικες ομάδες πήραν ισάριθμες σημαντικές Νίκες
 
 
ΕΝΑΔ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΙ;
 
Πέρασε αλώβητη και από το Μακάριο η ΕΝΑΔ κερδίζοντας τον ΗΡΑΚΛΗ Γερολάκκου χθές 2-0 φτάνοντας τους 55 βαθμούς ανέβηκε στην 2η θέση της Βαθμολογίας και η Άνοδος είναι και…… Μαθηματικά εξασφαλισμένη . Πλέον χωρίς άγχος μπορεί να προσπαθήσει και για τον τίτλο του Πρωταθλήτη  αφού υπάρχουν τα εχέγγυα . Τήν χωρίζουν την ΕΝΑΔ μόνο 5 βαθμοί από την Κορυφή που είναι ο ΔΙΓΕΝΗΣ Μόρφου τον οποίο αντιμετωπίζει το Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Π. Χρυσοχούς και με Νίκη η ΕΝΑΔ μειώνει τη διαφορά που τους χωρίζει στους 2 βαθμούς και θα υπολείπονται άλλοι 3 αγώνες .Αξίζει να σημειωθή ότι η ΕΝΑΔ είναι η μόνη Αήττητη ομάδα στον Α Όμιλο και με την καλύτερη αμυντική γραμμή.
Η ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC ΚΑΛΠΑΖΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
 
Άλλο ένα τρίποντο πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα της Γεροσκήπου κέρδισε με 3 – 0 τον ΑΤΛΑ  ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  και πλησίασε ακόμη περισσότερο προς την επιτυχία του στόχου της που είναι η κατάκτηση του τίτλου της Πρωταθλήτριας στην Επίλεκτη Κατηγορία. Μένουν άλλες 5 Αγωνιστικές που μέσα από αυτές κατ αρχή θα προσπαθήσει να παραμείνει στο κεφαλόσκαλο της Βαθμολογίας να εξασφαλίσει και μαθηματικά την Άνοδο της και στη συνέχεια θα τα δώσει όλα για την κατακτήσει του τίτλου του Πρωταθλητή. Στα 5 παιγνίδια που απομένουν θα δώσει 2 εντός και 3 εκτός έδρας.
ΠΕΤΥΧΕ ΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑΣ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Δεύτερη συνεχόμενη Νίκη πέτυχε ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ  και μάλιστα εκτός έδρας. Κέρδισε με το εντυπωσιακό σκόρ 5-1 την ομάδα του Κόρνου παίρνοντας βαθιές βαθμολογικές ανάσες και ταυτόχρονα αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής αφού με τη Νίκη του αυτή έκανε Βαθμολογικό άλμα και από την 15η θέση βρέθηκε στην 13η μια που τον ”βόλεψαν” και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που πολεμούν και αυτές για την παραμονή τους. Σημαντικό παιγνίδι αυτό που θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα του ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ με την ΟΜΟΝΟΙΑ ΨΕΥΔΑ και θα  ΠΡΈΠΕΙ ΠΆΣΗ ΘΥΣΊΑ ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ να πάρει τη Νίκη  και να αυξήσει αισθητά τις ελπίδες του για παραμονή.
                                            ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

Related posts