Thursday, July 18, 2024
Home » Μετά την κατάρρευση των αμερικανικών πόλεων χάος & στο Λονδίνο: Εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν για να ληστέψουν κατόπιν… προσκλήσεως! Κυκλοφόρησε πρόσκληση για λεηλασία καταστήματος με αθλητικά είδη στην Οξφορντ Στριτ – Συγκρούσεις με την αστυνομία

Μετά την κατάρρευση των αμερικανικών πόλεων χάος & στο Λονδίνο: Εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν για να ληστέψουν κατόπιν… προσκλήσεως! Κυκλοφόρησε πρόσκληση για λεηλασία καταστήματος με αθλητικά είδη στην Οξφορντ Στριτ – Συγκρούσεις με την αστυνομία

0 comment

Μετά την κατάρρευση των αμερικανικών πόλεων χάος & στο Λονδίνο: Εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν για να ληστέψουν κατόπιν… προσκλήσεως!

Φαίνεται πως  η παρακμή που διατρέχει τις αμερικανικές πόλεις διέσχισε τον Ατλαντικό και πέρασε στο Λονδίνο της Βρετανίας, όπου κυκλοφόρησε πρόσκληση για λεηλασία καταστήματος με αθλητικά είδη, στην Οξφορντ Στριτ, τον μεγάλο εμπορικό δρόμο του Λονδίνου, μέσω του Snapchat και του TikTok και οδήγησε στην συγκέντρωση εκατοντάδων ανθρώπων μπροστά από το JD Sports που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με tag, «rob JD Sports».

Το μήνυμα καλούσε τους ανθρώπους να φορούν μπαλακλάβα και γάντια. «Μην έρθετε αν δεν μπορείτε να τρέξετε», έγραφε.

 

Ακολούθησε η επέμβαση της αστυνομίας, η οποία, ειδοποιημένη για τα σχέδια λεηλασίας, είχε αναπτυχθεί στην περιοχή και συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ αστυνομικών και νεαρών. Πολλά καταστήματα κλείδωσαν τις πόρτες τους με τους πελάτες στο εσωτερικό τους. Εννέα άτομα συνελήφθησαν.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν είχε καλέσει τους Λονδρέζους να μην συμμετάσχουν στους «παραλογισμούς» που κυκλοφορούν στο TikTok.

«Δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτό το είδος της αναρχίας που βλέπουμε σε ορισμένες αμερικανικές πόλεις να εγκαθίσταται στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου», έγραψε στο Twitter (X) η Bρετανίδα υπουργός Εσωτερικών Σουέλα Μπράβερμαν. «Οι υπεύθυνοι πρέπει να βρεθούν και να φυλακισθούν».

Διάχυτη είναι η παρακμή και σε όλες τις ΗΠΑ της διακυβέρνησης Μπάιντεν με τις εικόνες χάους και «απροσδόκητης εξέγερσης» για δύο… PlayStation, στην Νέα Υόρκη να έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα ο influencer του Twitch, Kai Cenat, ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει δύο PlayStation στο Union Square Park της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ξαφνικά χιλιάδες άνθρωποι νεαρής ηλικίας στο σημείο και εν συνεχεία να ξεκινήσουν μαζικές ταραχές!

Η Νέα Υόρκη ήταν η τρίτη αμερικανική μεγαλούπολη μετά το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες που παρουσίασε τέτοια δείγματα μαζικής παρακμής και κατάρρευσης της τάξης μέσα σε λίγες ημέρες.

Την στιγμή που η αμερικανική βοήθεια σε χορηγίες, δάνεια και πολεμικό υλικό προς την Ουκρανία φτάνει τα 72 δισ. δολάρια, το Σαν Φρανσίσκο, η εμβληματική πόλη-λιμάνι της δυτικής ακτής, ζει μέσα σε σκηνικά «Mad Max» με τα πεζοδρόμια των κεντρικών δρόμων να είναι γεμάτα από αστέγους (κατά βάση εθισμένων στο ναρκωτικό φαιντανύλη) που ζουν σε μια ημι-αγρια κατάσταση.

Ξύλο, άστεγοι, ληστείες, κλοπές και χρήση ναρκωτικών βρίσκονται σε συνεχή χρήση με τις μονάδες επέμβασης να μην ξέρουν τι να πρωτοκάνουν αλλά και που να τους πάνε (ακόμα και αν συλληφθούν) και δημιουργώντας για την πόλη μια απόκοσμη ατμόσφαιρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις συμμορίες και τις ληστείες και στο άλλοτε «φωτεινό» Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που συμμορία ληστών φεύγει τρέχοντας από ένα κατάστημα Gucci και έναν φύλακα να περπατά από πίσω τους να κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. 

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More