Μέγκαν Φοξ: Από ποια διαταραχή πάσχει και πώς την «έσωσε» η σχέση της

Sharing is caring!

Οι… ανασφάλειες της Μέγκαν Φοξ – Από ποια διαταραχή πάσχει και πώς την «έσωσε» η σχέση της – «Ήμουν στα πρόθυρα κατάρρευσης, έβλεπα την εικόνα μου να αντικειμενοποιείται σεξουαλικά» θυμάται η ηθοποιός, με την περιπέτειά της να χρονολογείται πίσω στο 2009

Αν και είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες του Χόλιγουντ, η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε πως είναι γεμάτη… ανασφάλειες.

Η καλλονή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο βρετανικό GQ μαζί με τον σύντροφό της, Μασίν Γκαν Κέλι και πέρα από την πολυσυζητημένη σχέση τους, μίλησε και για την εικόνα που έχει για την εμφάνισή της.

 

«Μπορεί να κοιτάς κάποιον και να πιστεύεις ότι είναι τόσο όμορφος και πως η ζωή του θα πρέπει να είναι πανεύκολη εξαιτίας της εμφάνισής του, όμως εκείνος ίσως να μην έχει την ίδια γνώμη για τον εαυτό του», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, πριν αποκαλύψει ότι πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή.

Η εν λόγω πάθηση χαρακτηρίζεται από έντονο άγχος για το σώμα μας και την εμφάνιση μας. Επιπλέον, όσοι πάσχουν από την διαταραχή, μπορεί να αποκτήσουν εμμονή με κάποιο σημείο του σώματός τους, θεωρώντας ότι έχει πολλές ατέλειες, ακόμα κι αν αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει.

«Έχω σωματική δυσμορφική διαταραχή, έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες» δήλωσε η ηθοποιός, ενώ εξήγησε πως το «σύνδρομο» αυτό ξεκίνησε από την συμμετοχή της στην ταινία Jennifer’s Body το 2009. «Ήμουν στα πρόθυρα κατάρρευσης τότε, βλέποντας την εικόνα μου να αντικειμενοποιείται σεξουαλικά» αναφέρει.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε πως εκείνο το δύσκολο διάστημα που πέρασε, έφτασε αργότερα να γίνει ολόκληρη η ζωή της. Σε όσες ταινίες κι αν συμμετείχε και με όσους παραγωγούς συνεργάστηκε, θεωρούσε πάντα ότι ο λόγος που την επέλεγαν ήταν το σώμα της και ο τίτλος του sex symbol, που της είχαν «φορέσει» τα media.

Η σχέση της με τον Μασίν Γκαν Κέλι ήταν το «σωσίβιό» της. Από τον Μάρτιο του 2020, όταν και ξεκίνησε η σχέση τους, βλέπει τον εαυτό της να αλλάζει και κατανοεί ότι υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά από την εμφάνιση.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Related posts