Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές στη Λεμεσό μετά από ρίψη πυροβολισμών σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Κάψαλου.

Σε δηλώσεις του στο σημείο, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε πως η Αστυνομία ενημερώθηκε σήμερα το πρωί από τον υπεύθυνο της τράπεζας, πως όταν προσήλθαν για εργασία το πρωί, εντόπισαν ζημιές στις γυάλινες προσθήκες του καταστήματος.

Αμέσως, μέλη του ΤΑΕ έφτασαν στην σκηνή και σύμφωνα με τις εξετάσεις, σημειώθηκαν ζημιές από πυροβόλο όπλο. Την ίδια ώρα οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε διπλανά καταστήματα για εξασφάλιση βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τα οποία φαίνεται να κατέγραψαν τις κινήσεις του δράστη. Όπως προκύπτει από αυτά, άγνωστο πρόσωπο τα ξημερώματα με την χρήση πυροβόλου όπλου, πυροβόλησε εναντίον του καταστήματος.

Όπως σημείωσε ο κ. Κυριάκου, το όχημα κινείται από την αντίθετη πλευρά κυκλοφορίας και ενώ βρισκόταν εν κινήσει, σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί προς το υποκατάστημα, ενώ ο αριθμός των πυροβολισμός ήταν μεγάλος. Από τους πυροβολισμούς, ζημιώθηκαν μικρές ζημιές εντός του καταστήματος σε τείχους και γραφεία.

Στον χώρο βρίσκεται η Βαλλιστική Υπηρεσία για παραλαβή τεκμηρίων.

https://www.philenews.com