Λίνος Τσοκκάς – Linos Tsokkas

Sharing is caring!

Οι τιμές των καυσίμων είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί συχνά ως καταναλωτές. Σε παρέμβασή μου χθες στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Μέρα Μεσημέρι, ανέφερα μεταξύ άλλων, ότι ούτε οι πολίτες ούτε οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να επωμιστούν σήμερα ένα πρόσθετο ενεργειακό κόστος.
Ως άμεση λύση πρότεινα:
• Ενίσχυση της διαφάνειας όσον αφορά τη διαμόρφωση των τιμών,
• Αποτελεσματικό έλεγχο της αγοράς καυσίμων,
• Βελτίωση των συνθηκών ανταγωνισμού, τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική αγορά.
Μεσοπρόθεσμα, όμως, πρέπει να διαμορφώσουμε πολιτικές και προγράμματα μείωσης της εξάρτησης από τα υγρά καύσιμα και επένδυσης σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος και κείμενο που λέει "ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 0 ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ- ΧΛΩΡΑΚΑΣ ΠΡΟΣ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΚΟΡΑΛΛΙΩΝ ΛίνοςΤσοκκάς Λίνος Επαρχιακός Γραμματέας ΔΗΣΥ Πάφου Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου ΑΥΣΚΟΑ ME ΤΡΟΥΝ ΙΠΡΑΞΕΙΣ"
Ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής που χρειάζεται η επαρχία μας και επιβάλλεται όπως εγκριθεί και υλοποιηθεί χωρίς άλλη καθυστέρηση, είναι η ανακατασκευή και ανάπλαση της παραλιακής λεωφόρου Κισσόνεργας – Χλώρακας μέχρι τον Κόλπο των Κοραλλίων. Ο δρόμος όπως είναι σήμερα αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής, ενώ δεν παρέχει το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας στους χρήστες του οδικού δικτύου, πεζούς ποδηλάτες και οδηγούς.
Η άμεση και ουσιαστική βελτίωση του οδικού αυτού άξονα, θα συμβάλει στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων και θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα της περιοχής.
Σε συνάντηση που θα έχω την ερχόμενη εβδομάδα με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσο, προτίθεμαι, μεταξύ άλλων ζητημάτων, να θέσω και την επιτακτική ανάγκη άμεσης υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου.

Related posts