Κλείστε κύριοι τα Υπουργεία σας

Sharing is caring!

Αποτύχατε κύριοι, τόσο στο υπουργείο υγείας όσο και στο υφυπουργείο έρευνας καινοτομίας και ψηφιακής πολιτικής. Σήμερα 7/4/2021 08.00 η ώρα, θα άνοιγε η πύλη εμβολιασμού για το covid-19 για την ηλικιακή ομάδα άνω των 61 ετών. Έπεσε λένε η πλατφόρμα.
Δηλαδή κύριοι, τι περιμένατε άλλο να γίνει; Οι έξυπνοι του κράτους της Λευκωσίας γέμισαν τις αποθήκες τους με το εμβόλιο της Astra Zeneca με το οποίο σήμερα κανένας δεν θέλει να εμβολιαστεί. Βλέπετε είναι εμβόλιο του Στέμματος, της Μεγάλης Βρετανίας. Εμείς οι Κύπριοι μόνο τους …αφέντες μας εμπιστευόμαστε! Λίγες δόσεις που υπήρχαν από το Phizer και το Moderna και θα ήταν στο ηλεκτρονικό σύστημα για να κλείσει ο κόσμος, κατάντησαν το «Μήλο της έριδας». Πώς να μην πέσει η πλατφόρμα; Η μισή Κύπρος έκατσε από τις 07.00 το πρωί περιμένοντας να κλείσει το Phizer ή το Moderna. Μαζί με αυτούς και όλοι οι οικογενειακοί γιατροί που, πρέπει να αναφερθεί, είναι κάτω από μεγάλη πίεση από τους πελάτες τους. «Μόνο Phizer ή Moderna γιατρέ, ακούεις;»
Χαμός για Phizer. Ενώ η μια μετά την άλλη οι χώρες της Ευρώπης αποσύρουν το εμβόλιο της AstraZeneca, εμείς στην Κύπρο «ατού ο Γαβρίλης». Και ως να μην έφτανε αυτό, καθησυχάζουν τον απλό κόσμο για το AstraZeneca, ενώ όσους επώνυμους ρωτήσαμε ως δια μαγείας κανονίστηκαν με τα εμβόλια της Phizer και της Moderna.
Τώρα τι κάνουμε που και «η κουτσή Μαρία» δεν θέλει να εμβολιαστεί με το AstraZeneca; Για να μην πάει χαμένο, μήπως είναι καλό για …λούσιμο;
Ο μεγάλος φόβος του απλού κόσμου είναι πως κανονίζονται οι ημέτεροι με το Phizer και το Moderna. Ο άλλος κόσμος όπως πάντα παίρνει ό,τι περισσέψει; Ζούμε στη χώρα που για να επιζήσεις της πανδημίας θέλεις ΜΕΣΟ.
Κύριοι απαντήστε στον κόσμο. Με προσοχή όμως. Και το πιο σημαντικό όχι με σσιεηττανιλίκκια! Ο κόσμος δεν σας εμπιστεύεται πλέον.

Αντώνης Τρακκίδης, Δημοτικός Σύμβουλος, Κίνηση Σωτηρία της Πάφου.

Related posts