Κλέφτες πέταξαν χρηματοκιβώτιο 400 κιλών από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας

Sharing is caring!

Η απίστευτη κλοπή στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής

Μια απίστευτη κλοπή από την οποία κατά τύχη δεν υπήρξαν θύματα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη με τους δράστες να πετούν από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας ένα χρηματοκιβώτιο βάρους 400 κιλών το οποίο άνοιξε τρύπα στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TyposThes η κλοπή σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής κοντά στην οδό Μαρία Κάλλας με διαρρήκτες να ανοίγουν διαμέρισμα γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας.

Στόχος τον διαρρηκτών ένα χρηματοκιβώτιο το βάρος του οποίου, όμως, ήταν πολύ μεγάλο. Έτσι οι δράστες της κλοπής πέταξαν το χρηματοκιβώτιο από τον 6ο όροφο με αποτέλεσμα να διαλύσουν την τέντα και το τζάμι μπαλκονιού σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου πριν το βαρύ αντικείμενο να καταλήξει στο οδόστρωμα δημιουργώντας τρύπα στην άσφαλτο.

Στη συνέχεια οι διαρρήκτες φέρονται να φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε όχημα και να εξαφανίστηκαν με τον επιχειρηματία που έγινε στόχος των διαρρηκτών να επικηρύσσει, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τους δράστες με μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πηγή : www.newsbomb.gr

Related posts