Η Βάγκνερ έστειλε μια «ματωμένη» βαριοπούλα στο ΕΚ ως προειδοποίηση (pics)

Sharing is caring!

Αμέσως μετά το ψήφισμα για την ανακήρυξη της Βάγκνερ σε «τρομοκρατική οργάνωση» αλλά και της ίδιας της Ρωσίας σε κράτος που προωθεί την τρομοκρατία, μια βαριοπούλα καλυμμένη με ψεύτικο αίμα έφτασε ως «δώρο» σε εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το πρωί της Πέμπτης.

 

 

Οι βαριοπούλες είναι το ανεπίσημο σύμβολο της ομάδας Βάγκνερ που συνδέεται με το Κρεμλίνο, καθώς τα μέλη τις χρησιμοποιούν για να δολοφονούν ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Telegram, ένας δικηγόρος που εργάζεται για την Βάγκνερ μεταφέρει μια θήκη βιολιού σε ένα δωμάτιο και την τοποθετεί σε ένα τραπέζι.

Στη συνέχεια, σηκώνει το καπάκι της θήκης επιδεικνύοντας μια μεταλλική βαριοπούλα με ξύλινη λαβή. Το πάνω μέρος έχει χαραγμένο το λογότυπο της ομάδας γραμμένο στα ρωσικά ενώ η λαβή έχει ποτιστεί με κόκκινη μπογιά για να μοιάζει με αίμα.

Ο Yevgeny Prigozhin, χρηματοδότης και ιδρυτής του Ομίλου Βάγκνερ, γνωστός ως «σεφ του Πούτιν», δήλωσε ότι λυπάται που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε να χαρακτηρίσει την Wagner ως τρομοκρατική ομάδα.

 

 

Είπε, ακόμη, ότι οι διοικητές ήθελαν να στείλουν στους ευρωβουλευτές μια βαριοπούλα ως «πληροφορία» πριν ολοκληρώσουν την ψηφοφορία.

Χθες, χάκερς «έριξαν» την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λίγο μετά το ψήφισμα με το οποίο χαρακτηρίζουν τη Ρωσία «κράτος προαγωγό της τρομοκρατίας».

Related posts